Kategoriler
Proje Haberleri

Tkn Yapı Loca fiyat bilgisi

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde, Tkn Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Tkn Yapı Loca konut projesi, toplam 156 adet daireden meydana geliyor.

13 katlı bloklardan oluşan konut projesinde sadece 4+1 tipte daireler yer alıyor. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 185 metrekare ila 225 metrekare arasında değişiyor. Projede 4 adet konut bloğu bulunuyor.

Konut projesinin 2021 yılının son çeyreğinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Tkn Yapı Loca konut projesi fiyat bilgisi

Tüm konutların 4+1 tipte olduğu inşaat projesindeki birimlerin fiyatları, 650 bin TL’den başlıyor. Konut projesindeki dairelere inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak sahip olabilmek mümkün durumda bulunuyor.

Tkn Yapı Loca konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda. Projede spor salonu, basketbol sahası, açık otopark, kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı alanı yer alıyor.

Asansörlü konut projesinde, ısınma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğnie uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Şık ve modern tasarımıyla ilgi gören konut projesi, aile yaşamına uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, hızla gelişen bir bölgede yer alıyor. Proje, ana yola 5 dakikalık yürüme uzaklığında inşa ediliyor. Tkn Yapı Loca konut projesi, 30 Ağustos Bulvarı Melikgazi / Kayseri  adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 444 4 856 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.