Kategoriler
Proje Haberleri

Tms Yapı Tepe Park satışları devam ediyor

Tms Yapı Tepe Park projesi yer aldığı bölgenin en çok gelişen ve gün geçtikçe değer kazanan konumunda yükselmektedir. Projenin konumu Konya’nın Selçuklu İlçesi’nde yer almaktadır. TMS Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 5.133 metrekarelik alan üzerinde 4 blok yer almaktadır. Bu bloklarda 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

TMS Yapı güvencesi ile yükselen proje 5.133 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 6 katlı 4 blok yer almaktadır. Bu bloklarda 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 102 metrekare olmaktadır. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 180 metrekare olmaktadır.  Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve oturma alanları gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır.

Tms Yapı Tepe Park konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Konya’nın Selçuklu İlçesi Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa manzarasına sahiptir.

Tms Yapı Tepe Park projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 102 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.100.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 2.250.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (332) 233 08 67 veya 0 (536) 315 77 53 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…