Kategoriler
Proje Haberleri

TNH Apart 1 satışları devam ediyor

TNH Apart 1 Antalya’nın Alanya ilçesinde yer alan bir projedir. Projenin yapımcı firması TNH Group’tur. İnşaat aşaması biten projede satışlar devam etmektedir. Farlı büyüklükte modern ve lüks dairelerden oluşan proje hakkında detaylar, daire özellikleri ve satışları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

TNH Apart 1 değişik büyüklüklerde dairelerden oluşan konut projesidir. Antalya’nın popüler ilçelerinden birisinde yer alan projede daireler anahtar teslim olarak satılmaktadır. 1+1, 2+1 ve dublex dairelerden oluşmaktadır. 5 katlı tek blok olarak yükselmektedir. Projede toplam 12 adet daire bulunmaktadır. Daire iç kapıları özel olarak tasarlanmıştır. Dış kapı olarak ise çelik kapıdan yana tercih kullanılmıştır. Araç park etmek için açık otopark mevcuttur. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi mevcuttur. Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Bu klima yaz aylarında da serinlemek için kullanılmaktadır. Dairelerde balkon da bulunmaktadır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturup manzara izlemek mümkündür. Konutlarda yer alan banyolarda duş kabinleri de hazır olarak bulunmaktadır.

TNH Apart 1 projesi merkezi konumda yer almaktadır. Şehir merkezinde olduğundan okul, alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, sağlık ocağı, hastane, manav, cami, park, eczane gibi önemli alanlara ulaşımı kolaydır. Daha uzak yerlere ulaşım için hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Toplu taşıma olarak otobüs durağının yakınındadır. Özel araç için anayol ve caddenin yakınındadır.

TNH Apart 1 daireleri ve satış fiyatları

Projede dairelerin satışları devam etmektedir. Dairelerin fiyatları büyüklükleri ve konumlarına göre değişmektedir. Satışlarda uygun bankalardan kredi alma imkanı bulunmaktadır. Projede yer alan daireler üç tiptir. Bunlardan 1 oda 1 salon olanları 49 metrekare büyüklüğündedir. Satış fiyatları 1 milyon 800 binden başlamaktadır. 2 oda 1 salon olan daireler 87 metrekaredir. Fiyatları 2 milyon 160 binden başlamaktadır. Son olarak ise 3+1 çatı dubleks daireleri bulunmaktadır. 118 metrekare kullanım alanı bulunan bu dairelerin şu anda satış fiyatları 2 milyon 880 binden başlamaktadır.

TNH Apart 1 projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için telefon ile arayabilirsiniz. Bunun için 0 532 669 90 77 numarasını arayabilirsiniz. Bu numaradan ek olarak merak ettiğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız