Kategoriler
Proje Haberleri

Tokgöz Sitesi Yeşilköy 1 avantajlı ödeme seçenekleri ile satışta

Tokgöz Sitesi Yeşilköy 1 projesinde topraktan satış avantajları başlamıştır. Projenin konumu Trabzon’un Ortahisar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Tokgöz İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 2 etaptan oluşan proje kapsamında 6 blok ve 99 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Tokgöz İnşaat güvencesi ile yükselen proje 2 etaptan oluşmaktadır. Toplam 6 blok ve 99 adet daire bulunan projenin 1. etabında 36 adet daire, 2. etabında ise 63 adet daire bulunmaktadır. Üstelik bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. 1. Etap kapsamında satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 150 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı ve oturma alanları bulunmaktadır. Ayrıca engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Üstelik kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ebeveyn banyosu, duşakabin ve PVC doğrama gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Tokgöz Sitesi Yeşilköy 1 konumu hakkında

Proje, Trabzon’un Ortahisar İlçesi Pelitli Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje sahil yoluna 1 kilometre uzaklıktadır. Üstelik tüm daireler deniz manzarasına sahiptir. Çevresinde çeşitli okullar ve park alanları bulunmaktadır. Bununla birlikte dolmuş ve otobüs güzergahları yakın mesafede yer almaktadır.

Tokgöz Sitesi Yeşilköy 1 fiyatları ne kadar?

Tokgöz Sitesi Yeşilköy 1 projesinde banka kredisine uygun satışlar ve çeşitli ödeme seçenekleri mevcuttur. Yüzde 40 peşin, geriye kalan tutarı 36 ile 48 aya varan vade imkanı sağlanmaktadır. Yüzde 40 peşin 5 ayda bir ödeme ve kalanı teslimatta kredi kullanarak  ödeme imkanı mevcuttur. Üstelik tamamının peşin ödenmesi halinde ciddi indirim yapılmaktadır. Brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.650.000 TL ile 3.000.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca araç, daire ve arsa takasları değerlendirilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 462 334 02 07 veya 0 532 690 61 98 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…