Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Toki Amasya Merkez İpekköy ihalesi yapıldı

Toplu konut projesi T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığı tarafından ihale edilecektir. Proje Amasya İli, Merkez İlçesi, İpekköy Mahallesi’nde hayata geçirilecektir. Toki Amasya Merkez İpekköy ilahesi gerçekleştirilmiştir.

Toki’den Amasya’ya 425 adet konut

Toplam 451 adet dairenin yer aldığı Toki Amasya Merkez İpekköy ihalesi bugün gerçekleştirilmiştir. Konut projesinin ihalesi 20 Aralık 2021 tarihinde Pazartesi günü saat 14:00’da yapılmıştır. İhale T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki) toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.

İhalesi yapılan toplu konut projesinde 425 adet konutun dışında ayrıca 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami, altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer almaktadır. Projede ayrıca spor alanları, oyun alanları, park alanları ve peyzaj alanlarının da yer alması beklenmektedir.

Söz konusu ihale 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilmiştir. Toplu konut projesi ile ilgi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer tesliminin yapılması gerekmektedir. Yer tesliminin ardından ise işe başlanması gerekmektedir. İşe başlanma tarihinde sonra projenin 550 takvim gününde işin bitirilmesi gerekmektedir.

Toki Amasya Merkez İpekköy ihalesi yapıldı

Toplu Konut projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı tip daire seçeneklerine yer alması beklenmektedir. Toki Amasya Merkez İpekköy Konutları projesinde yer alan konut bloklarının Toki’nin yatay mimariye ve yerel mimari özelliklere önem vererek tasarladığı projelerden biri olması beklenmektedir. Projede yatay mimari esas alınarak hayata geçirilecektir.

İhaleye katılmak isteyenlerin teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vermeleri gerekmektedir. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ise ihale tarihinden itibaren 120 (yüz yirmi) takvim günüdür.

Toki Amasya Merkez İpekköy Evleri projesi ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Diğer Toki Haberleri için tıklayınız…

“Toki Amasya Merkez İpekköy ihalesi yapıldı” için 3 yanıt

yapılacakta nezaman zaten iki yıl oldu kuralar çekileli..

Yorumlar kapatıldı.