Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Topuzlar Prestij Villaları satışları devam ediyor

Topuzlar Prestij Villaları İstanbul’un en güzel yerlerinden birisi olan Büyükçekmece’de yer almaktadır. Başarılı projeleri bulunan Topuzlar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Tamamı villalardan oluşa proje, doğa ile iç içe huzurlu bir yaşam vaat ediyor. Projenin detayları ve villaların özellikleri için haberin devamına göz atabilirsiniz.

Proje detayları ve sosyal imkanlar

Topuzlar Prestij Villaları toplam 5.010 metrekare inşaat alanında kurulmuştur. Toplam 11 adet geniş ve ferah villadan oluşmaktadır. Villalar bahçe kat, birinci kat ve teras kat olarak üç farklı bölüme ayrılmaktadır. Her bölümde en az bir adet banyo yer almaktadır. Her villaya özel 350 metrekare bahçe alanı bulunmaktadır. Bu bahçe alanında hem yetişkinler, hem çocuklar eğlenceli vakit geçirebilir. Konutlarda akıllı ev sistemi bulunmaktadır. Hem ısı hem ses yalıtımı villalarda mevcuttur. Her villanın kendine özel otoparkı bulunmaktadır. Ek olarak her villanın yine kendine özel yüzme havuzu bulunmaktadır.

Topuzlar Prestij Villaları deniz manzarasına sahiptir. Villaların teras katlarından deniz manzarası seyredilebilir. Merkezi konumdadır ve her yere ulaşımı kolaydır. Botanik bahçe ve özel hobi alanları bulunmaktadır. Harekete duyarlı aydınlatma sistemi ile enerji tasarrufu sağlar. Isınma olarak yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Yeşil alanları sulamak için otomatik sulama sistemi mevcuttur.

Topuzlar Prestij villaları özellikleri

Proje villaları toplam üç bölümden oluşmaktadır. Bunlar bahçe katı, birinci kat ve teras katıdır. Bahçe katında salon, mutfak, banyo, oda, hol, yemek alanı ve antre bulunmaktadır. Bunlara ek olarak dış alandaki bahçe ve havuz da bahçe katına dahildir.  Ayrıca bu alan 506,15 metrekare kullanım alanına sahiptir. Birinci katta, 3 adet normal oda, 1 adet banyo, 1 adet ebeveyn odası, 1 adet ebeveyn banyosu ve hol bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Bu alan net 82,10 metrekaredir. Teras katında ise banyo, yaşam alanı, yatak odası ve teras kısmı yer almaktadır. Net 82,40 metrekare olan bu alandan deniz manzarası seyredilmektedir.

Topuzlar Prestij Villaları brüt 670, net 505 metrekare kullanım alanına sahiptir. Villaların fiyatları şu anda 10 milyon TL’den başlamaktadır. Yapım aşamasında olan villalar hakkında ek olarak bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz. İletişim için 0 (533) 973 59 32 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan hem bilgi alabilir hem de villaları görüntü arama ile gezebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız