Kategoriler
Proje Haberleri

Toros Cadde satışları devam ediyor

Toros Cadde, Adana Çukurova’da yer almaktadır. Yapımcı firması Kaya Life İnşaat’tır. 2 bloktan oluşan projede daire satışları devam etmektedir. Adana’nın gözde bölgelerinden birisinde yer alan projenin detayları, daire özellikleri ve fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Toros Cadde, Adana’nın Toros Mahallesinde yer almaktadır. Proje 2 blok şeklinde yükselmektedir. Her bir blok 12 katlıdır. Bu bloklarda 3+1 dairelere yer verilmektedir. Dairelerin brüt kullanım alanı 130, net kullanım alanı 100 metrekaredir. Dairelerde 3 oda, 1 salon, 1 banyo, mutfak ve balkon bulunmaktadır. Mutfak açık mutfaktır ve dolapları hazır olarak teslim edilmektedir. Salon ile birlikte yer almaktadır. Lavabo olarak hilton lavabo türü mevcuttur. Balkonlar hem yaz hem kış oturmaya uygundur. Dairelerde ayrıca vestiyer de hazır bulunmaktadır. Zemin olarak laminant parke kaplıdır.

Toros Cadde projesinde araç parkı için açık otopark bulunmaktadır. Dairelerde güvenliği sağlamak için girişlerde görüntülü diyafon yer almaktadır. Binalarda ısı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Bu özelliğinden dolayı gürültü geçirmez ve ısıyı korur. Isıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılmaktadır. Konutlarda kombi hazır olarak yer almaktadır. Yazın serinlemek içinse klima kullanılmaktadır. Tıpkı kombi gibi klima da dairelerde hazır olarak bulunmaktadır.

Toros Cadde konum avantajları ve daire fiyatları

Projede daire satışları devam etmektedir. Daireler kredi kullanımına uygun değildir. Ancak uygun koşullarda takas yapılmaktadır. 3 oda 1 salon olarak tasarlanan ve hayata geçirilen daireler şu anda 1 milyon 549 binden başlamaktadır. Fiyatlar sürekli güncellendiğinden dolayı en güncel fiyatı firmanın kendisinden alabilirsiniz. Bunun için 0 (545) 539 15 01 numarasını arayabilirsiniz. Ek olarak merak ettiklerinizi de aynı numaradan öğrenebilirsiniz.

Toros Cadde merkezi konumda yer almaktadır. Tam olarak konumu Toros Mahallesi, Koza TV yanıdır. Prestijli ve sakin bir bölgede yer alan konutlardan ulaşım kolaydır. Okul, market, alışveriş merkezi, cami, parka yakın konumdadır. Günlük hayatta ihtiyaçlarınızı karşılamak için bütün iş alanlarına kolaylıkla ulaşmak mümkündür. Uzak bölgelere ulaşım için hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız