Kategoriler
Proje Haberleri

Toskana Konakları Ovacık banka kredisine uygun

İzmir’in Çeşme ilçesinde, Femetal A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Toskana Konakları Ovacık konut projesi, 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

11 villadan meydana gelen konut projesinde, 8 adet 800 metrekarelik Palazzo, 1 adet 900 metrekare ve tripleks Floransa, 2 adet 1000 metrekarelik Siena ve Pienza adı verilen villa tipleri mevcut. Projedeki konutlar 4+1 ve 5+2 tipte. Konut büyüklüklerinin 800 metrekare olduğu proje, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda.

Toskana Konakları Ovacık konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki villalar, 2 milyon 200 bin TL’den alıcıya sunuluyor. Yüzde 91’i satılan villalar, banka kredisine uygun durumda bulunuyor.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor.

Toskana Konakları Ovacık konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, market, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor. Konut projesi, İtalyan mimarisiyle inşa edildi.

Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör de mevcut. Merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılan konut projesinde, villalarda ısı pay ölçer de mevcut. Merkezi klima sisteminin bulunduğu projede, ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası da mevcut. Teraslı ve balkonlu projede alarm sistemleri de var. Konut projesindeki villalarda açık yüzme havuzu da bulunuyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Deniz manzarasına sahip olan konut projesi plajlara oldukça yakın bir noktada yükseliyor. Proje; Çeşme merkeze 4 kilometre, Çeşme Marina ve Alaçatı’ya 5 kilometre, halk plajları ve özel beachlere 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Toskana Konakları Ovacık konut projesi, 7074. Sok. Ovacık mevkii Çeşme/İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0232 376 4 111 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.