Kategoriler
Proje Haberleri

Toya Next satışları devam ediyor

Toya Next projesi akıllı ev sistemi ile özelliği ile yenilikçi bir yaşam alanı sunmaktadır. Projenin konumu İstanbul’un Bağcılar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Toya Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. 19.000 metrekarelik arsa üzerinde 33 katlı 3 blok ve toplam 538 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Toya Gayrimenkul güvencesi ile yükselen proje 19.000 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilmiştir. Yaşamın başladığı site içerisinde 33 katlı 3 blok ve toplam 538 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Ayrıca 7.500 metrekarelik ticari alana sahip proje toplam 93.600 metrekarelik inşaat alanına sahiptir. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 71 ile 84 metrekare arasında değişmektedir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 88 ile 137 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 250 metrekare olmaktadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde fitness merkezi, spor alanları ve yüzme havuzu bulunmaktadır. Projede akıllı ev sistemi özelliği mevcuttur. Ayrıca Art&Smart teknolojisi ile konutlarda her metrekareden en yüksek verimin alınması sağlanmaktadır. Konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Üstelik her daireye özel depo ve kiler alanı mevcuttur.

Toya Next konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Bağcılar İlçesi Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilmektedir. Merkezi lokasyonda yükselen proje iş ve yaşam alanlarının odak noktasındadır. TEM Otoyolu’na 1,7 kilometre, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Bağlantı Yolu’na 4 kilometre, D-100 Karayolu’na 5 kilometre ve Atatürk Havalimanı’na 7 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca Halkalı–Gebze Marmaray Hattı’na 5,5 kilometre ve Bakırköy İDO İskelesi’ne de 12 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Toya Next fiyatları ne kadar?

Toya Next projesinde yüzde 0.98 faiz oranında kredi kullanma kampanyası uygulanmaktadır. Üstelik yatırıma uygun olan projede yaşam başlamıştır.

Projenin fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 0 212 515 22 25 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…