Kategoriler
Proje Haberleri

Trabzon 1461 Rezidans satışları devam ediyor

Trabzon 1461 Rezidans projesi geniş ve ayrıcalıklı yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Trabzon’un Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Baysal İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Büyük site içerisinde toplam 522 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Baysal İnşaat güvencesi ile yükselen projede toplam 522 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler geniş site içerisinde olup 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 103 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 90 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 130 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal donatı alanları içerisinde; açık yüzme havuzu, basketbol sahası, futbol sahası, yürüyüş parkuru, çocuk oyun parkı, spor alanları ve oturma alanları bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar bağımsız ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Trabzon 1461 Rezidans konumu ve fiyatları hakkında

Söz konusu konut projesi Trabzon İli, Merkez İlçesi, Çukurçayır Mahallesi’nde inşa yer almaktadır.

Trabzon 1461 Rezidans projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 103 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 960.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 549 663 02 61 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…