Kategoriler
Proje Haberleri

Trabzon 1461 Teras Evleri satışları devam ediyor

Trabzon 1461 Teras Evleri projesi geniş ve ferah kullanım alanları ile birlikte panoramik bir deniz manzarasına sahip yaşam alanları sağlamaktadır. Projenin konumu Trabzon’un Ortahisar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Baysal İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde her biri 7 katlı olan bloklarda toplam 52 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Baysal İnşaat güvencesi ile yükselen proje içerisinde her biri 7 katlı olan bloklarda toplam 52 adet daire yer almaktadır. Söz konusu bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 148 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 108 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, spor alanları, çocuk oyun parkı ve yürüyüş yolları bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Söz konusu dairelerde birinci sınıf malzemeler ile donatılmış mutfak yer almaktadır.

Trabzon 1461 Teras Evleri konumu hakkında

Proje, Trabzon’un Ortahisar İlçesi 2 Nolu Bostancı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Doğa ile iç içe olan proje panoramik bir deniz manzarasına sahiptir. Bununla birlikte şehir manzarasına hakim bir konumda yükselmektedir. Forum Alışveriş Merkezi 1350 metre, KTÜ 400 metre ve Doğa Koleji 300 metre mesafededir. Ayrıca havaalanı 1800 metre uzaklıkta yer almaktadır.

Trabzon 1461 Teras Evleri fiyatları ne kadar?

Trabzon 1461 Teras Evleri projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 148 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı1 daireler 1.400.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 549 663 02 61 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…