Kategoriler
Spor

Trabzonspor Ferençvaroş maçı canlı izle! Maç saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi H grubundaki son maçına çıkıyor. Avrupa Ligindeki temsilcimiz Trabzonspor oynayacağı 6. maç için hazırlıklarını tamamlamıştır. Temsilcimiz gruptan çıkmak için mutlaka galip gelmesi gerekiyor. Ancak sadece galip gelmesi yetmiyor. Trabzonspor Ferençvaroş maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak. Trabzonspor gruptan çıkması için neler olması gerekiyor. Tüm detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Trabzonspor Play-Off’lara nasıl kalır?

Ferençvaroş takımının üç galibiyeti, bir mağlubiyeti ve bir beraberliği bulunmaktadır. Böylece Ferençvaroş futbol kulübünün 10 puanı bulunmaktadır. Ayrıca 10 puan ile takın birinci sırada yer almaktadır. Monaco kulübü ise iki galibiyeti, iki mağlubiyeti ve bir beraberliği bulunmaktadır. Sonuç olarak ise takımın toplam 7 puanı bulunmaktadır.

Trabzonspor’un iki galibiyeti ve üç mağlubiyeti bulunmaktadır. Beraberliği bulunmayan Trabzonspor’un toplam 6 puanı bulunmaktadır. Kızılyıldız’ın ise yine Trabzonspor gibi iki galibiyeti ve iki mağlubiyeti bulunmaktadır. Aldığı toplam puan ise 6 puandır.

Son maçlarda Trabzonspor Ferençvaroş ile karşı karşıya gelirken, Monaco ise Kızılyıldız ile karşı karşıya gelecektir. Trabzonspor’un Play-Off’lara kalması için öncelikle yenmesi gerekiyor. Ancak galip gelmesi yetmiyor. Monaco takımının ise yenilmesi veya berabere kalması gerekiyor. Aksi taktirde Trabzonspor galip gelse bile Play-Off’lara kalamamaktadır.

Trabzonspor Ferençvaroş maçı canlı izle! Maç saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor Ferençvaroş maçını canlı izlemek için Exxen kanalında abone olmak gerekmektedir. Aşağıda yer alan linke tıklayarak maçı canlı olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca H Grubu’nda bulunan Trabzonspor Ferençvaroş takımlarının maçı bugün akşam canlı olarak yayınlanacaktır. Trabzonspor Ferençvaroş maçı Türkiye saati ile saat 20:45’te canlı olarak yayınlanacaktır.

Muhtemel 11’lerin şu şekilde olmasını bekliyoruz

TRABZONSPOR: Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Gbamin, Hamsik, Bakasetas, Djaniny, Trezeguet, Umut.

FERENCVAROS: Dibusz, Botka, Mmaee, Kovacevic, Paszka, Vecsei, Laidouni, Zachariassen, Mercier, Traore, R. Mmaee

Puan tablosunda son durum

Ferençvaroş 10 puan ve 0 avaraja sahiptir.

Monaco 10 puan ve -2 avaraja sahiptir.

Trabzonspor 6 puan ve 6 puan ve +1 avara sahiptir.

Kızılyıldız 6 puan ve +1 averaja sahiptir.

Diğer spor haberleri için tıklayınız…

Canlı maç sonuçları için tıklayınız…