Kategoriler
Proje Haberleri

Trafik Park Sakarya lansman fiyatları ile satışta

Trafik Park projesi Sakarya Akyazı’da yer alan bir projedir. Proje Göktürk Emlak Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Mini dairelerden oluşan projede lansman fiyatları ile satışlar devam etmektedir. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve proje hakkında merak edilenleri haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Trafik Park Sakarya İnönü Mahallesi yanındaki Trafik Park’ın yanında bulunmaktadır. 3 katlı tek blok şeklinde hazırlanan projede mini dairelere yer verilmektedir. Daireler 1+1 ya da 2+0 olarak hazır bulunmaktadır. Tüm dairelerin kendine özel balkonları vardır. Balkonlar hem yaz hem kış kullanımına uygundur. Kışın kapatılarak ayrı bir oda gibi kullanılabilir. Modern tasarıma sahip dairelerde bir adet banyo vardır. Daire içleri kullanışlı ve dayanıklı birinci sınıf malzemeler ile hazırlanmıştır. Merdivenler geniş olarak tasarlanmıştır. Dairelerin ısınması için yerden ısıtma sistemi vardır. Yazın serilik için klima kullanılmaktadır.

Trafik Park dairelerinde oturanlar ve misafirlerinin araçlarının parkı edilmesi için açık otopark vardır. Açık otopark 6-8 adet araç park edilmesine uygundur. Bina çevresinde açık alanlar vardır. Bu açık alanlar iklim uygun yeşillikler ve çiçekler ile bezenecektir.

Trafik Park daireleri satış fiyatları

Proje cadde üzerinde yer almaktadır. Bunun için hem özel araçla hem de toplu taşıma araçları ile ulaşım mümkündür. Yakın çevresinde okul, hastane, eczane, market, manav gibi özel yerlere yakındır.

Trafik Park dairelerinin fiyatları büyüklükleri göre değişmektedir. 2+0 zemin kat daire 695 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. 1 oda 1 salon daireler ise şu anda 595 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin satışlarında takas imkanı sağlanmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatlar ve ödeme seçenekleri hakkında detaylı bilgiyi firmanın kendisinden öğrenebilirsiniz. Bunun için 0 (505) 717 06 54 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan ek olarak öğrenmek istediğiniz bilgileri öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…