Kategoriler
Proje Haberleri

Trio Nefes son 4 daireleri satışta

Trio Nefes Çanakkale projesi bulunduğu bölgenin gelişen ve büyüyen lokasyonunda inşa edilmektedir. Projenin konumu Çanakkale’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Akarsu Group tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde her biri 5 katlı 3 blok ve toplam 75 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 2 artı 1’den 5 artı 1’e kadar farklı seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Akarsu Group güvencesi ile geliştirilen projede her biri 5 katlı 3 blok yükselmektedir. Söz konusu bloklarda toplam 75 adet daire yer almaktadır. Üstelik daireler 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 olmak üzere farklı seçeneklere sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 150 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 300 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde yemyeşil bahçe alanı, açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve spor salonu bulunmaktadır. Bununla birlikte bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Trio Nefes konumu hakkında

Proje, Çanakkale’nin Merkez İlçesi Kepez’de inşa edilmektedir. Söz konusu proje merkezi konumda yer alıp güneş alan muhteşem bir manzaraya sahiptir. Üstelik proje konumu itibariyle ihtiyaç duyulan tüm lokasyonlara yakın konumdadır.

Trio Nefes fiyatları ne kadar?

Trio Nefes projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 300 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 5.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 533 958 54 64 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…