Kategoriler
Proje Haberleri

Trio Towers Zonguldak satışları sıfır faiz fırsatı ile devam ediyor

Trio Towers eşsiz deniz manzaralı ve akıllı ev konseptine sahip bir projedir. Projenin konumu Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Geredeli İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 55.000 metrekarelik arsa üzerinde kule tipi 3 blok ve toplam 210 adet daireden oluşmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Geredeli İnşaat güvencesi ile yükselen proje, şirketin en büyük çaplı projesi olup orta gelir grubuna hitap etmektedir. 55.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde kule tipi 3 blok ve toplam 210 adet daire yer almaktadır. Projede 3 farklı daire seçeneğine yer verilmiştir. Söz konusu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 ile 164 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 155 ile 264 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 410 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde; açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, yürüyüş parkuru ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bununla birlikte proje içerisinde küçük çaplı bir AVM yer almaktadır. Üstelik bloklardan birinin otel amaçlı kullanılmasının planlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır.

Trio Towers nerede yer alıyor?

Proje, Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Ereğli Yolu Caddesi üzerinde inşa edilmektedir. Atatürk Bulvarı’nın hemen üst sokağında ve sahil şeridine yaklaşık 100 metrelik bir mesafede bulunmaktadır. Üstelik bu konutlar deniz manzarasına sahiptir. Muhitinde sağlık kurumları, Ereğli Limanı, Ereylin AVM ve Karadeniz Ereğli Müzesi yer almaktadır. Yaklaşık 1 saatlik bir otomobil yolculuğu ile Zonguldak merkezine ulaşım imkanı mevcuttur.

Trio Towers fiyatları ne kadardır?

Trio Towers projesinde firma tarafından hâlihazırda yüzde 30 peşin + 60 ay vade + sıfır faiz koşullu bir ödeme kampanyası düzenlenmektedir. Ayrıca istenirse banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 533 490 23 01 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…