Kategoriler
Proje Haberleri

Triyanda Masal’da peşin ödemede yüzde 10 indirim

İzmir’in Torbalı ilçesinde, Egesel İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Triyanda Masal konut projesi, toplam 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

16 bloktan meydana gelen projede, 317 daire mevcut. Projede 2+1 tipte ve 3+1 tipte daireler bulunuyor. Projede bahçeli daire seçenekleri de var.

Konut projesindeki 2+1 daireler 117 metrekare, 3+1 daireler ise 133 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Yüzde 79’u satılan konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda.

Triyanda Masal konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 450 bin TL ila 530 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor. Projedeki 3+1 tipteki daireler ise 550 bin TL ila 620 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor.

Konıt projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Ayrıca projede güncel faiz oranlarıyla banka kredisi kullanabilmek de mümkün.

Triyanda Masal konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, tenis kortu, açık otopark, yürüyüş parkuru, süs havuzu ve güneşlenme terası gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı bulunuyor.

Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör ve asansör mevcut. Ankastre beyaz eşyalarla donatılan projede, ısınma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Dairelerde ısı pay ölçerin de yer aldığı projede split klima mevcut. Ebeveyn banyolu ve balkonlu projede depo da mevcut.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Oldukça merkezi bir konumda bulunan proje, bağlantı yollarına birkaç dakika uzaklıkta. Proje; Pancar İzban-Metro’ya 4 dakika, çevre yoluna 5 dakika, Torbalı merkeze 8 dakika, Adnan Menderes Havalimanı’na 14 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Triyanda Masal 189 Sok. No: 63 İnönü Mah. Ayrancılar-Torbalı/İzmir adresinde.

Telefon: 0232 999 33 30