Kategoriler
Proje Haberleri

Truva Residence Kocaeli satışları devam ediyor

Truva Residence Kocaeli İzmit’te yer alan bir projedir. Devyap Proje İnşaat şirketi tarafından hayata geçirilen projede çok sayıda dairenin satışları devam etmektedir. Satışları devam eden dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve güncel fiyatlarını haberin devamında görebilirsiniz.

Satıştaki dairelerin özellikleri ve proje detayları

Truva Residence projesi modern ve kullanışlı dairelerden oluşmaktadır. 1+1 ve 2+1 olarak tasarlanan bu dairelerin her birinde balkon bulunmaktadır. Balkonlar geniş olarak tasarlandığından hem yaz hem kış aylarında oturmaya müsaittir. Daireler akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Yani siz uzakta olsanız bile evinizi cep telefonundan kontrol edecek şekilde tasarlanmışlardır. Binalarda ısı ve ses yalıtımı vardır. Bu özelliğinden dolayı sessiz bir ortam sağlanmaktadır. Mutfak kısmında özel mutfak doğalgazı vardır. Isıtma sistemi olarak yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Yazın serinlemek isteyenler ayrıca klima da kullanabilmektedir. Dairelerde gömme dolap hazır olarak bulunmaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Elektrik kesintileri ve su kesintileri için jeneratör ve hidrofor mevcuttur.

Truva Residence projesinde araç park etmek için kapalı otopark bulunmaktadır. Site güvenliği için 7/24 kameralı güvenlik sistemleri bulunmaktadır. Site içinde yüzme havuzu, fitness, sauna, hamam, spa merkezi gibi spor ve bakım hizmetleri bulunmaktadır. Bunlara ek olarak cafe/restoran, bay bayan kuaför, kuru temizleme, resepsiyon karşılama hizmeti, oda servisi gibi özel hizmetler de mevcuttur.

Truva Residence satış fiyatları

Projede yer alan 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerin satışları devam etmektedir. Daire satışlarında banka kredisi kullanma imkanı sunulmaktadır. Ayrıca dairelerin satışlarında uygun koşullarda takas seçeneği de sunulmaktadır. Projedeki 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları şu anda 1 milyon 330 bin ile 1 milyon 600 bin arasında değişmektedir. 2 oda 1 salon dubleks daireler ise 2 milyon 800 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır.

Truva Residence daireleri hakkında daha geniş bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (552) 744 41 95 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan daireler ile ilgili merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…