Kategoriler
Proje Haberleri

Tual Comfort ön talep topluyor

Tual Comfort Ispartakule projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Başakşehir İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilmektedir. Proje, 24.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 6 blokta 480 adet daire ve 20 adet ticari ünite yer almaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Tual Comfort Bahçeşehir projesi 24 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 6 blokta 480 adet daire ve 20 adet ticari ünite yer almaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca konutların büyüklüğü brüt 69 metrekare ile 188 metrekare arasında değişmektedir. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır.

Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, fitness merkezi ve basketbol sahası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra yürüyüş parkuru, kamelya ve çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar mevcuttur. Asansör, hidrofor, jeneratör ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

Tual Comfort nerede yer alıyor?

Proje, İstanbul’un Başakşehir İlçesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar Küçükçekmece Gölü manzarasına sahiptir. Proje, İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi, İstanbul Havalimanı, Kanal İstanbul, Kuzey Marmara Otoyolu, Yüksek Hızlı Tren, ve ana yolların kesişim noktasında yükselmektedir.

Tual Comfort fiyatları ne kadar?

Tual Comfort Emlak Konut projesinde 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar daire seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca konutların büyüklüğü brüt 69 metrekare ile 188 metrekare arasında değişmektedir. Konut projesinde yer alan daireler 1 milyon 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca ödeme planı olarak ise yüzde 50 peşinat veya yüzde 30 peşinat ile taksitlendirme fırsatı sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 9 213 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…