Kategoriler
Proje Haberleri

Tual Gölyaka 2. Kısım 15 Haziran’da satışta

Tual Gölyaka projesi Emlak Konut güvencesi ile Dağ Holding firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firüzköy Mahallesi’nde yer almaktadır. Bu konut projesinin birinci etap birinci kısım satışları çok kısa bir sürede tamamlanmıştır. Böyle olunca projenin ikinci kısım satışları yoğun talep üzerine öne çekilmiştir. Projede 2. kısım satışları 15 Haziran 2023 tarihinde başlayacaktır. Daire tipleri neler, büyüklükleri ne kadar, proje ne zaman teslim edilecek? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Avcılar konut projesi Kanal İstanbul projesinin Küçükçekmece Gölü uzantısının yanı başında yer almaktadır. Bu bölgede 1.8 milyon metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesinde 2+1 tip daireden 5+1 tip dubleks dairelere kadar değişen farklı daire seçenekleri yer almaktadır. Ayrıca 25 metrekareden 225 metrekareye k adar değişen özzel bahçeli daire seçenekleri yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca projede 248 metrekare ile 390 metrekare arasında değişen müstakil villalar da yer almaktadır.

Dağ Holding A.Ş. tarafından hayata geçirilen proje için 30 Mayıs 2022 günü gerçekleştirilen ihaleye girilmiştir. Satış toplam geliri olarak 5 milyar 115 milyon TL, arsa payı olarak yüzde 35 oranında 1 milyar 790 milyon 250 bin TL teklifle ihale kazanılmıştır.

İstanbul konut projesi, 2026 yılı Ocak ayında tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Ayrıca konut projesi, İstanbul’un Avcılar Firüzköy lokasyonunda inşa edilecektir. Proje, Kanal İstanbul projesinin Küçükçekmece Gölü uzantısının yanı başında yer almaktadır.

Kuzey Marmara Otoyolu ve İstanbul Havalimanı bağlantı yollarına yakınlığı Tual Gölyaka projesi için önemli bir avantaj olarak göze çarpıyor. Konut projesi, modern mimarisi ve sunduğu özelliklerle dikkat çekiyor. Ayrıca konut projesinde, farklı büyüklükte ve alternatif seçeneklerde konutlar yer alıyor.

Tual Gölyaka 2. Kısım Ödeme Planı nasıl?

Konut projesinde yer alan konutların fiyat listesi henüz belli değildir. Ancak konut projesinde ödeme seçenekleri kapsamında bankasız 60 ay vade imkanı sunulmaktadır. Bu konut projesinde yapı denetimi yapılmıştır. Ayrıca, zemin etüdü yapılmış, deprem yönetmeliğine uygun, yalıtım yönetmeliğine uygun, radye temel ve tünel kalıp kullanılmıştır. İstanbul konut projesinde bankasız ve vade farksız 60 ay taksit fırsatı sunulmaktadır. Üstelik konut projesinde yer alan taşınmazlar tam bir yıl ödemesiz şekilde satışa sunulmuştur.

İstanbul konut projesinde alternatif büyüklüğe sahip konut seçenekleri yer almaktadır. Projede lansman dönemine özel cazip ödeme seçenekleriyle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Konut projesi, yatay mimarisi, sunduğu özellikleri ile dikkat çekmektedir. Ayrıca İstanbul’un yükselen değerli lokasyonunda yer almasıyla yatırımcıların ve konut sahibi olmak isteyenlerin dikkatini çekmektedir.

Tual Gölyaka Projesi’nin Avantajları

Tual Gölyaka projesi, İstanbul’un yükselen değerli lokasyonunda yer alması nedeniyle yatırımcıların dikkatini çekiyor. Avcılar Firüzköy lokasyonunda inşa edilecek proje, Kanal İstanbul projesinin Küçükçekmece Gölü uzantısının yanı başında yer alıyor. Ayrıca Kuzey Marmara Otoyolu ve İstanbul Havalimanı bağlantı yollarına yakınlığı Tual Gölyaka projesi için önemli bir avantaj olarak göze çarpıyor.

İstanbul konut projesi, modern mimarisi ve sunduğu özellikleriyle fark yaratıyor. Proje, yüksek standartlarda inşa edilecek ve konforlu yaşam alanları sunacak. Konut projesinde ödeme seçenekleri kapsamında bankasız 60 ay vade imkanı sunulmaktadır. Lansman dönemine özel cazip ödeme seçenekleriyle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Tual Gölyaka projesinde farklı büyüklükte ve alternatif seçeneklerde konutlar yer alıyor. Konut seçenekleri arasında daireler ve rezidanslar yer alıyor. Ayrıca proje, alternatif konut seçenekleriyle her bütçeye uygun çözümler sunmayı hedefliyor.

Tual Gölyaka nerede yer almaktadır?

İstanbul konut projesi Küçükçekmece Gölü ve Sazlıdere Baraj Gölü arasındaki bölgenin tam merkezinde yer almaktadır. İstanbul Havalimanı’na sadece 45 km mesafede yer almaktadır. ayrıca proje Çam Sakura Şehir Hastanesi’ne 18.7, FSM Köprüsü’ne ise 36 km mesafededir. Konut projesi Bahçeşehir 1. Kısım, Doğa Parkı Caddesi, 25 E, 34488 Başakşehir / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 444 9 213 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…