Kategoriler
Proje Haberleri

Tual Gölyaka 6 ay ödemesiz dönem fırsatıyla satışta

Tual Gölyaka projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle Dağ Holding firması tarafından hayata geçirilmektedir. Ayrıca konut projesi İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Küçükçekmece Gölü’nün yanı başında yer almaktadır. Söz konusu konut projesi Gölyaka projesinin 1. etabı olarak hayata geçirilmektedir. Projede daire tipleri neler, teslim tarihi ne zaman, kampanya detayları neler? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Gölyaka İstanbul konut projesi 1.8 milyon metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi etaplar halinde hayata geçirilecektir. Bu kapsamda ise projenin ilk etabı Tual Gölyaka projesi doğa ile iç içe ve yatay mimari tasarımıyla hayata geçirilmektedir.

Konut projesi, modern mimarisi ve sunduğu özelliklerle dikkat çekiyor.  Projenin bu birinci etabında ise 2+1 tip daireden 5+1 dubleks dairelere kadar değişen farklı seçenekler yer almaktadır.

Başakşehir konut projesinde normal dairelerin dışında özel bahçe tahsisli daireler de yer almaktadır. Bu dairelerde 25 metrekare ile 225 metrekare arasında değişen özel bahçe alanları yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca konut projesinde 248 metrekare ile 390 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde müstakil villalar da yer almaktadır.

Konut projesinde dairelerin dışında sosyal alanlar ve peyzaj alanları yer almaktadır. Sosyal alanlar arasında yüzme havuzu, sauna, dinleme alanlar yer almaktadır. Proje, yüksek standartlarda inşa edilmektedir. Ayrıca bu sayede konforlu yaşam alanları sunulmaktadır.

Gölyaka İstanbul konut projesi deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilmektedir. Bu kapsamda konut projesinde konut blokları radye temel üzerine konvansiyonel betonarme sistemiyle inşa edilmektedir.

Kampanya detayları ve ödeme planı

Gölyaka projesinin 1. etabı Tual Gölyaka etabında 2023 yılının son kampanyası başlatılmıştır. 2023 yılının son kampanyası 16 Aralık 2023 tarihinde başlayacaktır. Bu kampanya kapsamında ilk etapta yüzde 10 peşinat ödenmesi gerekmektedir. Ardından 6 ay ödemesiz bir dönem fırsatı sunulmaktadır. 6 aylık ödemesiz dönemin ardından ise 60 ay taksitle ödeme fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca bunların dışında banka olmadan ve kefil olmadan tüm ödeme işlemlerini gerçekleştirebiliyorsunuz.

Tual Gölyaka nerede yer almaktadır?

Konut projesi İstanbul Avrupa Yakası’nda Bahçeşehir ve Ispartakule semtlerinin güneyinde yer almaktadır. Ayrıca konut projesi Küçükçekmece Gölü’nün batısında yer almaktadır. Projede Avrupa Otoyolu’na direkt bağlantı imkanı bulunmaktadır.

İstanbul Havalimanı’na projeden 35 dakikada ulaşmak mümkün olacaktır. Adres olarak ise proje Bahçeşehir 1. Kısım, Doğa parkı Caddesi, Başakşehir / İstanbul adresinde yer almaktadır. Avcılar Firüzköy lokasyonunda inşa edilen proje, Kanal İstanbul projesinin de yakınında yer almaktadır.

Konut projesi hakkında detaylı bilgi için 444 9 213 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…