Kategoriler
Proje Haberleri

Turgutlu Prestij Evleri 2022’de teslime hazırlanıyor

Turgutlu Prestij Evleri konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Manisa’nın Turgutlu İlçesinde yükselen EGE KOOP firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Turgutlu İlçesi Selvilitepe Mahallesi üzerindeki 6 bin 582 metrekarelik arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Turgutlu Prestij Evleri  modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler pek çok olanağa sahiptir.

Proje sosyal olanaklar bakımından da zengindir. Site içerisinde güneşlenme terası, yüzme havuzu, kreş, mescid gibi olanaklar bulunmaktadır. Bunların yanı sıra açık ve kapalı otopark da yer almaktadır. Manisa Turgutlu konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki dairelerin büyüklükleri brüt 141 metrekare ile 227 metrekare arasında değişmektedir. Proje 3 konut bloğundan meydana gelmekte olup toplam 150 adet daire barındırmaktadır.

Turgutlu Prestij Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Turgutlu Prestij Evleri konut projesi, Turgutlu’nun Selvilitepe Mahallesinde konumlandırılacaktır. Manisa Turgutlu yolu üzerinde yükselen proje, Özdilek AVM’ye 600 metre, merkeze 2 km uzaklıktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 141 metrekare alana sahip 2+1 tip daireler 635 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projenin 2022 yılı sonunda teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0236 314 88 33 ve 0533 463 39 32 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…