Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Türkerler İnşaat Münih Expo’ya 3 projeyle katılıyor

Türkerler, 8-10 Ekim tarihlerinde Almanya’nın Münih kentinde düzenlenecek Expo 2018 Fuarı’na 3 projesiyle katılıyor. Fuarda, firmanın Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projeleri tanıtılacak.

Mahall Bomonti İzmir yeni cazibe merkezi olacak

Adını, 1912’de kurulan tarihi Bomonti fabrikasından alan Mahall Bomonti İzmir; 45 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Proje; çalışma alanı, yaşam alanı, sanat, alışveriş, eğlence ve müzik mekanlarıyla şehrin yeni cazibe merkezi olmaya aday.

Konak, Alsancak, Bayraklı, Bornova ve Karşıyaka’nın birleştiği bölgede hayata geçirilen Mahall Bomonti İzmir projesi lokasyonunun dışında ayrıca sosyal imkanlar bakımından da şehrin kesişim bölgesinde yer alacak.

1100 adet konut, ofis ve ticari üniteden meydana gelen projede opera ve tiyatro salonu da yer alacak. Residence anlayışı ile beş yıldızlı otel hizmeti sağlanacak olan konutlar, eşyalı stüdyo, 1+1, 1+1 loft dairelerin yanı sıra 2+1, 3+1 ve 3+1 loft daireler şeklinde satışa sunuluyor. Projede alanları  88 ile 1.670 metrekare arasında değişen ofisler de yer alıyor.

Mahall Bomonti İzmir fiyatları ne kadar?

Mahall Bomonti İzmir projesinde fiyatlar seçilen daire ya da ofisin tipine göre değişiyor. Projede daire fiyatları 554 bin TL ile 1 milyon 980 bin TL arasında değişiyor. Ofis fiyatları ise 907 bin TL’den başlıyor. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor.

Mahall Ankara ile başkent lükse dokunuyor

Ankara’ya iş, yaşam ve alışverişe prestiji getiren Mahall Ankara, Eskişehir yolu üzerindeki merkezi lokasyonuyla bölgede bulunan tek lüks konut projesi. Metro, üniversiteler ve şehre yakınlığıyla dikkat çeken Mahall Ankara projesinde metrekaresi 43 ile 244 metrekare arasında değişen daireler 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4,5+1 olmak üzere farklı yaşam tarzlarını aynı çatı altında buluşturuyor. Projede, yatay ya da kule olmak üzere ihtiyaca yönelik sunulan ofis alanlarının büyüklüğü 104 ile 2 bin 322 metrekare arasında değişiyor.

Mahall Ankara fiyatları ne kadar?

Yaşamın başladığı Mahall Ankara fiyatları, seçilen daire ya da ofisin tipine göre farklılık gösteriyor. Projede daire fiyatları 430 bin TL ile 1 milyon 367 bin TL arasında değişiyor. Ofis fiyatları ise 790 bin TL’den başlıyor. Peşin ödemelerde ise yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor.

Çiftçi Towers, İstanbul’un kalbinde

Türkerler Holding’in ortak olarak yer aldığı Çiftçi Towers projesi, İstanbul’un en değerli ve merkezi noktası olan Zincirlikuyu’da yükseliyor.

25 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen proje zemin altında 10 ve zemin üstünde 45’er katlı iki kuleden meydana geliyor. Muhteşem boğaz manzarası ve kolay ulaşım olanaklarıyla dikkat çeken proje Arup işbirliğiyle tasarlandı.

Çiftçi Towers, teknoloji ve estetiğin buluştuğu mimarisiyle fark yaratıyor. Proje, 288 rezidans, alışveriş merkezi, bağımsız bir bölümde yer alan ofisler, açık-kapalı havuz, restoranlar, lounge, spa, toplantı ve eğlence alanlarıyla şehrin yüksek temposuna ışıltı katmaya hazırlanıyor.