Kategoriler
Proje Haberleri

Türkoğlu Konakları Çatalca yıl sonu oturuma hazır

Türkoğlu Konakları Çatalca projesi muhteşem manzarası ve geniş yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Çatalca İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Hüseyin Koçer A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 normal daireler ile 3 artı 2 dubleks daire tipleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Hüseyin Koçer A.Ş. güvencesi ile geliştirilen projede 2 artı 1 normal daireler ile 3 artı 2 dubleks daire tipleri yer almaktadır. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 129 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 251 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlamaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde kamelyalar ve ferah yeşil alanlar bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Ayrıca engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Söz konusu konutlar doğalgazlı ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Üstelik banyoların içerisinde duşakabin ve küvet yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Çamaşır odası, kiler, klima ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Türkoğlu Konakları Çatalca konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Çatalca İlçesi Ferhatpaşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik bu konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde market ve semt pazarı gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz pek çok alan bulunmaktadır. Bununla birlikte sağlık kurumları ve eğitim kurumları yer almaktadır. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Türkoğlu Konakları Çatalca fiyatları ne kadardır?

Türkoğlu Konakları Çatalca projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 251 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı 2.850.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 620 46 58 veya 0 (533) 468 97 92 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…