Kategoriler
Proje Haberleri

Tuzla Park City lansman fiyatlarıyla satışta

Tuzla Park City konut projesi İstanbul İli, Tuzla İlçesi, İstasyon Mahallesi’nde yer almaktadır. Tuzla Park Evleri projesi Karagülle Mimarlık ve İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Lansman fiyatları ile satışların devam ettiği konut projesi geniş yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Projenin özellikleri neler?

Karagülle Mimarlık ve İnşaat firma imzası taşıyan konut projesi toplam 3 adet konut bloğundan meydana gelmektedir. 2022 yılı Aralık ayında inşasına başlanan konut projesindeki 3 adet konut bloğunda 180 adet meskene yer verilmektedir.  Konut projesinde yer alan daire içlerinde vestiyer, gömme dolap, mobilya, görüntülü diafon, termosifon, spot aydınlatma gibi imkanların olacağı planlanmaktadır.

Konut projesinde bir çok sosyal alan yer almaktadır. Bu sosyal alanlardan bazıları ise çocuk oyun parkı, basketbol sahası, kamelya, kafeterya, yarı olimpik yüzme havuzu, hamam, sauna gibi alanlardır. Ayrıca fitness, çocuk oyun parkuru, çocuk kütüphanesi, kreş, kapalı otopark, kamera sistemi, güvenlik gibi alanlar da bulunmaktadır.

Tuzla konut projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 3+2 dubleks ve 4+2 dubleks daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 1+1 tip daireler 62 ve 65 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 2+1 tip daireler brüt 95, 100, 105 ve 130 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3+1 tip daireler brüt 115, 120, 130 ve 160 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3+2 tip dubleks daireler brüt 185 ve 190 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 4+2 tip dubleks daireler ise brüt 180 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Tuzla Park City fiyatları ne kadar?

Tuzla Park Evleri konut projesinde yer alan daireler henüz banka kredisine uygun değildir. Bu nedenle 0.69 faiz oranı kredi imkanı da bulunmamaktadır. Satılık konut fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar, konutların yer aldığı kata ve cepheye göre değişmektedir.

Konut projesinde yer alan 1+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 600 bin TL’den başlamaktadır. Projede yer alan 2+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 300 bin TL’den başlamaktadır. 3+1 tip konutların fiyatları 2 milyon 900 bin TL’den başlamaktadır. 3+2 tip dubleks meskenlerin fiyatları 4 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca 4+2 tip dubleks dairelerin fiyatları ise 4 milyon 600 bin TL’den başlamaktadır. Ödeme planı olarak ise ilk etapta yüzde 50 peşinat ödenmektedir. Kalan tutar ise 48 ay vade ile kefilsiz, kredisiz, faizsiz ödeme fırsatı sunulmaktadır.

Tuzla Park City nerede yer alıyor?

Karagülle Tuzla Park Evleri projesi İstanbul İli, Tuzla İlçesi, İstasyon Mahallesi’nde yer almaktadır. Konut projesi belediye binası, devlet hastanesi ve Marmaray’a bir kaç dakika yürüme mesafesindedir. Ayrıca projenin bulunduğu bölgeden İstanbul’un Avrupa yakası dahil birçok bölgesine tek araç ile  ulaşım imkanı bulunmaktadır. Teslim tarihi olarak ise 2024 yılı Ağustos ayı ile Aralık ayları arasında bitirilmesi planlanmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0216 504 77 00 ve 0533 408 97 49 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…