Kategoriler
Proje Haberleri

Ulu Rezidans 0.99 kredi imkanı ile satışta

Ulu Rezidans İzmir’in Menemen ilçesinde yer alan bir projedir. İnşaat aşamasında olan proje Vuryap İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 2023 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve projenin diğer özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Ulu Rezidans toplam 10.000 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. Bu alan üzerinde toplam 4 blok şeklinde yükselmektedir. Bloklarda 2+1 ve 3+1 daireler bulunmaktadır. Tüm daireler akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Bu sistemler ile su, elektrik, ısıtma, asansör çağırma akıllı cihazlar ile yapılabilmektedir. Dairelerde hem kış hem yaz kullanımına uygun geniş balkonlar vardır. Tüm dairelerde ortak kullanımlı banyoya ek olarak ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde ayrıca bir alanda yer almaktadır. Konutların ısınması için yerden ısıtmalı doğalgaz sistemi vardır. Yerden ısıtma terasta da mevcuttur. Ayrıca bütün dairelerde klima alt yapısı da mevcuttur. Dairelerde çamaşır odası ve 5 metrekare büyüklüğünde depo alanı mevcuttur. Çatı ve teras için 5 yıl garantili ısı, su ve ses yalıtımı mevcuttur.

Ulu Rezidans 7/24 özel güvenlik ile korunmaktadır. Özel güvenliklere kameralı güvenlik sistemleri de eşlik etmektedir. Araç park etmek için projede açık otopark mevcuttur. Site içinde olimpik yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, fitness salonu, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, kreş bulunmaktadır.

Ulu Rezidans konumu ve satış fiyatları

Proje konum olarak pek çok yere yakındır. Şehir merkezine yakın olduğundan okul, market, alışveriş merkezi, hastane, eczane, manav, cami, park, semt pazarı gibi yerlere yakındır. Ayrıca Mavibahçe’ye 14 km, Konak Meydana 25 km, Bahçeşehir Koleji’ne 3,3 km, Gelişim Koleji’ne 2 km uzaklıktadır. Proje konumundan uzak bölgelere hem özel araç ile hem toplu taşıma araçları ile gitmek mümkündür.

Ulu Rezidans projesinde farklı büyüklükte dairelerin satışları devam etmektedir. Projede bulunan 2 oda 1 salon 115 metrekare kullanım alanına sahip daireler şu anda 2 milyon 415 binden başlayan fiyatlarla satılmaktadır. 135 metrekare 3 oda 1 salon olanlar ise 3 milyon 255 binden başlayan fiyatlara sahiptir. Daireler banka kredilerine uygun olarak satılmaktadır. Görüntülü arama ile gezme imkanı sunulmaktadır. Ayrıca uygun koşullarda takas imkanı da sağlanmaktadır. Proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (232) 453 07 87 ve 0 (532) 659 35 04 numaralarını arayabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız