Kategoriler
Proje Haberleri

Umuttepe Unilife Residence satışları başladı

Umuttepe Unilife Residence projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Edenya İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde tüm eşyaları ile eksiksiz 125 adet rezidans daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 0 stüdyo rezidans konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde tüm eşyaları ile eksiksiz 125 adet rezidans daire ile 5 adet dükkan bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 0 stüdyo rezidans konut tiplerinden oluşmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca girişlerde resepsiyon hizmeti sunulmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Otoparktan konutların bulunduğu kata asansörle ulaşım imkanı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme dolabı ve yatak tamamen döşenmiştir. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır. Wi-Fi ve fiber internet altyapısı gibi pek çok özelliğe sahiptir.

Umuttepe Unilife Residence konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin İzmit İlçesi Kabaoğlu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü tam karşısında ve Kocaeli Umuttepe Araştırma Hastanesine komşu konumdadır. Üstelik bu konutlar ormanlarla çevrili yemyeşil doğa manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, kafe, restoran ve eczane gibi bütün alanlar yürüme mesafesindedir. Minibüs ve otobüs durakları yakın mesafededir. İzmit merkeze 10 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Umuttepe Unilife Residence fiyatları ne kadardır?

Umuttepe Unilife Residence projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. 1 artı 0 stüdyo rezidansların fiyatı 395.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (262) 335 60 67 veya 0 (532) 579 88 63 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…