Kategoriler
Güncel Gündem

Ünlü restoranın tercihi: Yalıkavak Marina

Novikov Grup tarafından Avocado Queen restoranı, zincirine Yalıkavak Marina‘yı ekledi. Rusya’nın başkenti Moskova’da ve İspanya’nın İbiza adasında şubesi bulunan marka, “Avocado Queen by Novikov Yalıkavak Marina” adıyla Türkiye’deki zincirini açtı.

Novikov Grubu, Yalıkavak Marina’yı sunduğu imkânlar ve saygın imajı için tercih ettiğini belirtirken restoran zincirinin bodrum şubesinin aşçıbaşısı Glen Ballis olacak.

Avusturyalı Şef Ballis, söz konusu restoran zincirinin marka şefi olarak tanınıyor. Şef Glen Ballis, 15 yılı aşkın bir süre, Rusya’da yaşarken restoranda küresel yemek mutfakları yer alacak.

Uzak Doğu deniz ürünlerinin ve taze sebzelerin yer alacağı lüks restoranda, Pan Asya mutfağı da bulunacak.

Avocado Queen menüsünde neler var?

Avocado Queen restoranının Bodrum’daki şubesindeki yemek menüleri, geniş yelpazeye sahip.

Avokado çeşitlerinin ve farklı yemek kombinasyonların yer alacağı mutfakta, değişik tatlar bulunacak. Asya ve İtalyan mutfağının ağırlıklı olduğu menüler de sunulacak.

Öte yandan Şef Glen Ballis tarafından geliştirilen glutensiz cipsli guacamole yemeğinin yanı sıra humus ve edamame fasulye ile gevrek avokado da seçenekler arasında.

Kahvaltı menüsünde avokado ve trüf mantarıyla pişirilen avokado; avokado tostu, çırpılmış yumurta, ev yapımı taze peynirler, somon füme; haşlanmış yumurta ile gözleme (waffle) gibi seçenekler sunacak.

Restorandaki deniz ürünleri, taze olarak sunulurken büyük yeşil salata, avokado rulo karides, ıspanak ve susam sosu ile deniz yosunu salatası da yemek alternatifleri arasında bulunuyor.

Restoranda KOVİD-19 önlemi

Do Not Call Me Baby, Wild Garden, Zombie, Luxury Mojito gibi kokteyl seçeneklerinin de bulunduğu ve Yalıkavak Marina’da yer alan restorandaki oturma kapasitesi, 180 kişiyle sınırlı.

Eğitimli personeller maskeyle ve koruyucu gözlüklerle hizmet veriyor. Ayrıca, masalarda dezenfektanlar bulunuyor.

Avocado Queen rezervasyon

“+90 252 385 2848” telefon numarasından rezervasyon yaptırılabiliyor.