Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Ünye Batı Florya Evleri 0.99 kredi avantajı ile satışta

Ünye Batı Florya Evleri projesi Ordu İli, Ünye İlçesi’nde yer almaktadır. Projenin yapımcı firması Sarıkardeşler İnşaat’tır. Şehre yakın doğa ile iç içe bir yaşam sunan proje evlerinde avantajlı satışlar devam etmektedir. Proje hakkında merak edilenler, dairelerin özellikleri ve satış fiyatları detayları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Ünye Batı Florya Evleri farklı boyutlarda çok sayıda dairelerden oluşmaktadır. Daireler, büyüklüklerinin dışında ferah ve modern olmaları nedeni ile de tercih edilmektedir. Şehrin yakınında ancak doğanın kalbinde bir alan üzerine inşa edilmiştir. Dairelerde hem yazın hem kışın temiz hava almak için balkon bulunmaktadır. Her dairede bir adet ortak kullanımlı, bir adet de ebeveyn kullanım için banyo bulunmaktadır. Yatak odasında ebeveyn banyosunun dışında özel giyinme odası da bulunmaktadır. Banyolarda duş kabini hazır olarak mevcuttur. İç kapılar Amerikan kapı, dış kapılar çelik kapıdır. Dairelerde ayrıca vestiyer ile gömme dolap da bulunmaktadır. Katlar arasında iniş çıkış için asansör sistemi mevcuttur.

Batı Florya Evleri güvenlik için 7/24 korunmaktadır. Araç parkı için hem açık hem kapalı otopark mevcuttur. Elektrik kesintileri için jeneratör, su kesintileri için hidrofor bulunmaktadır. Dairelerde ısınma doğalgaz ile sağlanmaktadır ve kombi mevcuttur. Yazın serinlemek içinse klima sistemi kullanılmaktadır. Çocukların keyifli vakit geçirmesi için özel çocuk oyun parkı mevcuttur.

Ünye Batı Florya Evleri konum avantajı ve satışları

Proje merkezi bir konumda yer almaktadır. Şehir merkezi, polis merkezi, sağlık ocağı, eczane, market, semt pazarı, cami, ilkokul, ortaokul, lise, park ve spor salonuna yakındır. Daha uzak yerlere ulaşım için hem özel araç ile hem toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanmaktadır. Toplu taşıma ulaşımı için dolmuş ve minibüs kullanılmaktadır.

Ünye Batı Florya Evleri kredili satış için uygundur. Satışlarda 0,99 kredi avantajı sağlanmaktadır. Daireleri yanına gitmeden görüntülü gezme imkanı bulunmaktadır. 68 metrekare kullanım alanına sahip 1+1 daireler şu anda 780 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. 160 metrekare 3+1 daireler 1 milyon 295 bin fiyattan satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatları öğrenmek ve ek olarak bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (452) 333 16 66 ve 0 (534) 599 92 01 numaraları bulunmaktadır. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız