Kategoriler
Proje Haberleri

Up Hill Korucuk 2 satışları başladı

Up Hill Korucuk 2 Sakarya Adapazarı’nda yer almaktadır. Proje Profi İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Daire ve dükkanlardan oluşan projede 2. etap satışları başladı. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve diğer proje detayları için haberin devamına göz atabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Up Hill Korucuk 2 projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunmaktadır. Dairelerin bazıları tekli bazıları dubleks olarak hazır bulunmaktadır. Dairelerin tamamında balkon vardır. Balkonlar geniş tasarımlı olduğundan hem yaz hem kış kullanımına uygundur. Konutlarda ortak kullanım banyosu dışında ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Bu banyo yatak odası içinde yer almaktadır. Yatak odası içinde ek olarak giyinme odası da mevcuttur. Dairelerin tamamı akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Daire dış kapıları güvenli çelik kapıdır. Mutfak ve salon ayrıdır. Mutfaklarda ankastre set bulunmaktadır. Binalar hem ısı hem ses yalıtımına uygun olarak hazırlanmaktadır.

Up Hill Korucuk 2 projesinde dairelerin güvenliği için 24 saat güvenlik hizmetleri devrededir. Sisteme ek olarak kameralı güvenlik sistemi de bulunmaktadır. Araç park etmek için site içinde açık otopark alanı vardır. Dairelerin kışın ısıtılması için yerden ısıtma sistemleri vardır. Yazın serinlemek içinse klima kullanılmaktadır.

Up Hill Korucuk 2 dairelerinin satışları

Projede yer alan dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Projedeki 3 oda 1 salon daireler brüt 153 metrekare net 142 metrekare kullanım alanına sahiptir. Tekli 4 oda 1 salon daireler brüt 169 metrekare net 158 metrekare kullanım alanına sahiptir. Dubleks 4 oda 1 salonlar ise brüt 172 metrekare, net 168 metrekare kullanım alanına sahiptir.

Proje daireleri görüntülü arama ile gezilebilir. Uzaktan daireleri görmek isteyenler cep telefonu ile daireleri gezebilir. Buna ek olarak uygun koşullarda takas imkanı bulunmaktadır. Daireler şu anda 1 milyon 575 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Satışlarda kişiye özel ödeme koşulları ve ödeme planları hazırlanmaktadır. Güncel fiyatlar ve proje hakkında diğer merak edilenleri 0 (544) 214 14 54 numarasından öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak içi tıklayınız…