Kategoriler
Proje Haberleri

Ura Kartal Esentepe yüzde 25 indirim kampanyası

Ura Kartal Esentepe projesi kampanyalı satışlarına devam ediyor. Proje aşamasında olan daireler Ura Yapı ve İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin 2022 yılı Aralık ayında başlayıp 2023 yılı Temmuz ayında teslim edilmesi planlanmaktadır. Topraktan satışları başlayan dairelerin detayları ve satış kampanyaları hakkında detayları haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Ura Kartal Esentepe projesi 6 katlı bir bloktan oluşmaktadır. Blokta 2 oda 1 salon daireler bulunmaktadır. Dairelerin satışları ödeme avantajları ve indirimler ile devam etmektedir. Tüm dairelerde geniş tasarımlı balkonlar bulunmaktadır. Balkonlar hem yaz hem kış aylarında kullanıma uygundur. Konutlarda salon ve mutfak ayrı ayrıdır. Mutfaklarda ankastre set bulunmaktadır. Ortak kullanım banyosunun dışında bir adet de ebeveyn banyosu vardır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde ayrıca yer almaktadır. Dairelerin kışın ısınması için yerden ısıtma sistemi kullanılmaktadır. Kombiler dairelerde hazır olarak bulunmaktadır. Yazın serinlemek içinse isteğe bağlı olarak klima kullanımı mevcuttur.

Ura Kartal Esentepe projesi konum olarak önemli yerlere çok yakındır. Market, okul, hastane, eczane, manav, alışveriş merkezi, semt pazarı gibi önemli alanlara yürüme mesafesindedir. Daha uzak bölgelere ulaşım için hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Proje konumu minibüs yoluna 1 dakika, Marmaray’a 10 dakika uzaklıktadır. Ayrıca hastane, metro ve adliyeye 3 dakika, sahile 10 dakika yürüme mesafesindedir.

Ura Kartal Esentepe fiyatları ne kadar?

Projedeki dairelerin satışları devam etmektedir. 2 oda 1 salon olan daireler brüt 88, net 74 metrekare kullanım alanına sahiptir. Daireler şu anda 2 milyon 600 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Fiyatlar zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatları firmayı arayarak öğrenebilirsiniz.

Ura Kartal Esentepe satışları banka kredisine uygundur. Bütün bankalardan yüksek kredi kullanma imkanı sağlanmaktadır. Firmanın tüm bankalar ile anlaşmaları vardır. Nakit ödemelerde yüzde 25 indirim kampanyası bulunmaktadır. Uzakta bulunan alıcılar için daireleri görüntülü arama ile gezme imkanı sunulmaktadır. Ayrıca uygun koşullarda takas seçeneği de dairelerin satışlarında mümkündür. Proje hakkında ek olarak bilgi almak için firmayı arayabilirsiniz. Firma ile 0 (530) 178 83 93 numarası üzerinden irtibata geçebilirsiniz.

Diğer proje kampanyalarına göz atmak için tıklayınız…