Kategoriler
Proje Haberleri

Uraz Life Eryaman satışları başladı

Uraz Life Eryaman projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Etimesgut İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Keklikoğlu Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 168 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 145 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; basketbol sahası, çocuk oyun parkı, kamelyalar ve doğa ile iç içe olacağınız peyzaj alanı bulunmaktadır. Ayrıca otoparka kadar inen asansör ve jeneratör gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Uraz Life Eryaman konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Ankara’nın Etimesgut İlçesi Yavuz Selim Mahallesi’nde inşa edilmektedir.

Uraz Life Eryaman projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 168 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatları 3 milyon 250 bin TL ile 4 milyon 150 bin TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (546) 611 53 19 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…