Kategoriler
Proje Haberleri

Urgancı Yapı Villakent lansman öncesi fırsatlarla satışta

Urgancı Yapı Villakent Kastamonu projesi Urgancı Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Kastamonu’nun Kavak Köyü sınırları içinde bulunan konutlar, merkeze 7 kilometre uzaklıktadır. Şehirden fazla uzaklaşmadan doğal yaşam imkanı sunan Kastamonu Villa Kent konutları özellikleri ve fiyatları hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje villaları iç ve dış özellikleri

Urgancı Yapı Villakent projesi müstakil teraslı villalardan oluşan bir projedir. 600 metrekare bahçe içinde terası ve verandası olan villalar, 4+1 olarak hazır bulunmaktadır. Dubleks olan konutların her birinde 3 adet banyo mevcuttur. Bu banyolardan bir tanesi ebeveyn banyosu olup ebeveyn odasının içindedir. Ebeveyn yatak odalarında ayrıca giyinme odası da mevcuttur. Çocuk odası, misafir odası, salon, mutfak, veranda ve ikinci yatak odası evin diğer yaşam alanlarıdır. Konut yerleşim planı gibi iç mimarisi de modern olarak tasarlanmıştır. Aydınlatma olarak kullanılan spot ışıkları, Amerikan kapı ve Amerikan mutfak iç mimaride öne çıkan noktalar. Villaların dışarı açılan kapıları ise güvenli olması yönünden çelik kapı olarak hazır bulunmaktadır. Isınma sistemi olarak doğal gaz kullanılmaktadır.

Urgancı Yapı Villakent Kastamonu  projesi güvenliği kamera sistemi ile sağlanmaktadır. Proje sınırları içinde hem açık, hem kapalı otopark bulunmaktadır. Çocukların rahat aktive yapmaları için çocuk oyun parkı mevcuttur. Engelli bireyler için park yeri, iniş-çıkış rampaları, araç park yeri ve tutacak korkuluklarda düşünülmüş durumda.

Urgancı Yapı Villakent fiyatları ve ödeme avantajları

Projede yer alan dubleks villalar, 4+1 olarak tasarlanmaktadır. Brüt 220 metrekare olan bu yapıların net kullanım alanı ise 212 metrekaredir. Lansmana özel 3,500.000 TL’den başlayan fiyatlar ile villaların satışı gerçekleşmektedir. Ayrıca firma lansman öncesi fiyat ve ödeme avantajları da sunmaktadır. Firmanın sunduğu bir diğer avantaj ise takas imkanının olmasıdır. Urgancı Yapı, bu projenin satışlarında Türkiye’nin her yerinden araç-konut takas olanağı sunmaktadır.

Villa Kent Kastamonu ile ilgili bilgilere ek olarak sormak istediklerinizi 0 (366) 212 41 66 ve 0 (506) 354 29 46 numaralı telefonlardan sorabilirsiniz. Bu irtibat numaralarından villaların satışları ile ilgili tüm detayları ve güncel fiyatları almak mümkün. Villaları görüntülü arama ile görmek için de yine aynı telefonlardan iletişime geçilmektedir.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız