Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Urla Anıl Villaları satışları başladı

Urla Anıl Villaları isminden de anlaşılacağı gibi İzmir’in Urla ilçesinde yer almaktadır. Bio Yapı tarafından hayata geçirilen projede modern villalar yer almaktadır. Teslim tarihi olarak 2023 yılı Ocak ayı verilen villaların satış fiyatları, özellikleri, büyüklükleri ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve villaların özellikleri

Urla Anıl Villaları toplam 520 metrekare alan üzerine kurulmuş bir projedir. İnşaatı devam eden projede 6 adet villa bulunmaktadır. Villaların tamamı 5 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. Her villanın kendine özel balkonu bulunmaktadır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında vakit geçirmek mümkündür. Balkon dışında villaların hemen önlerinde küçük bahçe alanları da vardır. Bu bahçe alanlarında oturmak ve vakit geçirmek mümkündür. Villalar üç katlı olarak tasarlanmaktadır. Yatak odaları içinde ebeveyn banyoları bulunmaktadır. Buna ek olarak özel bir alan giyinme odası olarak kullanılmaktadır. Konutlarda vestiyer hazır olarak bulunmaktadır. Amerikan mutfak vardır. Daha modern ve şık görünüm veren spot aydınlatmalar kullanılmaktadır. Daire iç kapıları özel tasarımlıdır. Dış kapılar ise çelik kapıdır. Villalarda hem ısı hem ses yalıtımı mevcuttur.

Urla Anıl Villaları içinde çocukların rahatça oyun oynayabileceği çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Araç park etmek için açık otopark bulunmaktadır. Spor yapmak için özel yürüyüş alanları mevcuttur. Konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılmaktadır. Sıcak su içinse elektrikli termosifon kullanılmaktadır. Yaz aylarında serinlemek için ise tercihe bağlı olarak klima kullanılmaktadır.

Urla Anıl Villaları satışları

İnşaat aşamasında olan projede villaların satışları başlamış durumdadır. Villaların teslim tarihi tahmini olarak 2023 yılının Ocak ayı olarak verilmektedir. Konutların satışlarında banka kredisi kullanma imkanı bulunmaktadır. Urla Anıl Villaları brüt 180 net 145 metrekaredir. Bu villaların şu anda satış fiyatı 5 milyondan başlamaktadır. Ancak zaman içinde fiyatlarda değişiklik olmaktadır. Güncel fiyatlar ve satın alma aşamasında sağlanan avantajları öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (553) 558 46 46 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan merak ettiklerinizi ek olarak öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız