Kategoriler
Proje Haberleri

Urla Bağyolu Evleri satışları devam ediyor

Urla Bağyolu Evleri projesi doğa ile iç içe yaşam alanları ve geniş özellikleri ile sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu İzmir’in Urla İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Üçgen Proje tarafından hayata geçirilmektedir. 19.000 metrekarelik alan üzerinde 38 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bol oksijenli, muhteşem bir doğa havası ile dikkat çeken proje 19.000 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 38 adet modern müstakil villa yer almaktadır. Söz konusu villalar 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 173 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 147 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde spor alanları, açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları ve havuz bar yer almaktadır. Bununla birlikte her villaya özel bahçe kullanım alanı mevcuttur. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Urla Bağyolu Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İzmir’in Urla İlçesi Kuşçular Caddesi üzerinde inşa edilmektedir. Oksijen zenginliği ve hava akımları açısından dünyadaki en önemli yedi hava koridorundan birine sahip olan Urla Kuşçular köyünün hemen girişinde yükselmektedir. Üstelik söz konusu konutlar orman ve deniz manzarasına sahiptir.

Urla Bağyolu Evleri projesinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar yer almaktadır. Brüt 173 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 15.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 535 321 19 03 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…