Kategoriler
Proje Haberleri

Üstgrup Life Side satışta

Üstgrup Life Side projesi, Üst Grup İnşaat tarafından Kocaeli, Başiskele’de geliştirilen bir konut projesidir. Yuvacık Paşadağ semtinde, Sapanca Yolu yakınında bulunmaktadır. Proje, büyüklükleri 2+1’den 4+1’e kadar değişen 6 blok, 88 daire ve 4 adet bağımsız villadan meydana gelmektedir.

Proje özellikleri neler?

Yuvacık konut projesi 11 bin 300 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 11 bin 300 metrekarelik alan üzerinde toplam 6 adet konut bloğu yer almaktadır. 6 adet konut bloğunda ise 88 adet daire ve ayrıca 4 adet villadan oluşmaktadır.

Üst Grup Life Side projesinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, çok amaçlı spor alanı, yürüyüş alanı yer almaktadır. Ayrıca açık otopark gibi pek çok olanak projede yer almaktadır.

Üstgrup Life Side projesi, Başiskele’de modern ve uygun fiyatlı bir yaşam alanı arayan ailelerin popüler tercihi. Proje, hızla gelişen bir bölgede yer alması nedeniyle aynı zamanda iyi bir yatırım fırsatıdır.

Üstgrup Life Side fiyatları ne kadar?

Konut projesinde fiyatlar, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar, konutların bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

142 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 875 bin TL’den başlamaktadır.

174 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 4 milyon 450 bin TL’den başlamaktadır.

212 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 6 milyon 450 bin TL’den başlamaktadır.

Proje nerede yer almaktadır?

Konut projesi aynı zamanda okullara, hastanelere, alışveriş merkezlerine ve diğer kamu tesislerine de yakın konumdadır. Proje Kocaeli’nin en prestijli bölgelerinden Yuvacık / Paşadağ bölgesinde yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 1 341 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…