Kategoriler
Proje Haberleri

Uydukent Sky Garden Konutları satışları başladı

Uydukent Sky Garden Konutları projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Afyonkarahisar’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Evvi Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 2842 metrekare arsa üzerine 1100 metrekare taban alanı ile toplamda 5200 metrekarelik inşaat alanına sahip projedir. Toplamda 24 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 12 tanesi 3 artı 1, 12 tanesi 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

2842 metrekare arsa üzerine 1100 metrekare taban alanı ile toplamda 5200 metrekarelik inşaat alanına sahip projedir. Toplamda 24 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 12 tanesi 3 artı 1, 12 tanesi 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 148 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 120 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 178 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 155 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Binalarda dış cephe yalıtımını sağlamak için mantolama sistemi kullanılmaktadır. Ayrıca katlar arası ısı kaybı ve gürültü kirliliğini için yerden ısıtma sistemi  kullanılmaktadır.

Pencere ve balkonlarda antrasit gri PVC malzeme kullanılmaktadır. Camlarda ise ise 70 daha fazla ses ve ısı izalasyonu sağlayan Sinerji Isı Cam kullanılması planlanmıştır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Bunun yanı sıra yangın alarmı ve hırsız alarmı bulunmaktadır. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. İç mekanlarda antre, hol, mutfak, banyo ve tuvalet tabanlarına seramik zemin uygulanmaktadır. Salon, oturma odası ve yatak odalarının tabalarını ise laminant parke uygulanmaktadır. Üstelik dairelerin kendine ait bodrum katta kileri olup asansörle ulaşım imkanı mevcuttur.

Uydukent Sky Garden Konutları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Afyonkarahisar’ın Merkez İlçesi Selçuklu Mahallesi’nde inşa edilmektedir.

Uydukent Sky Garden Konutları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 178 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.200.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca bu konutların teslim tarihi Mayıs 2022 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (506) 730 34 58 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…