Kategoriler
Proje Haberleri

Uysal Boulevard avantajlı yatırım fırsatıyla satışta

Uysal Boulevard projesi Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde ve bölgenin en prestijli noktasında yükselmektedir. Söz konusu proje Uysal Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde tek blokta 1 artı 1 konutlar ile Home Office residence bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Uysal Yapı güvencesi ile geliştirilen proje kapsamında yatay mimariye sahip 6 katlı tek blok yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda 1 artı 1 konutlar ile Home Office residence yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 70 metrekaredir. Ayrıca 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 60 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Plaka tanıma sistemli kapalı otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte açık otopark alanı da yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, ayak tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun parkı ve oturma alanları bulunmaktadır.

Resepsiyon hizmeti, lobi hizmetleri, kapıcı hizmetleri ve çevre aydınlatma sistemi yer almaktadır. Ayrıca asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, duşakabin, Hilton lavabo, PVC doğrama, klima ve Wi-Fi gibi pek çok farklı özellik yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Uysal Boulevard konumu hakkında

Proje, Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi Rumeli Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje adliye, devlet hastanesi ve hükümet konağına yürüme mesafesindedir. Etrafında alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Caddeye yakın konumda yer alan proje metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Uysal Boulevard fiyatları ne kadar?

Uysal Boulevard projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Üstelik tabela ve prim değeri yüksek olan proje avantajlı yatırım fırsatı sunmaktadır. Brüt 70 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL ile 1.800.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (282) 651 20 30 veya 0 (538) 840 83 46 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…