Kategoriler
Proje Haberleri

Uysal Nüans Cadde satışları devam ediyor

Uysal Nüans Cadde konut projesi Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Uysal Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve toplam 70 adet daire bulunmaktadır. Bununla birlikte 4 adet ticari ünite mevcuttur. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Uysal Yapı güvencesi ile geliştirilen projede her biri 8 katlı olmak üzere 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Site içerisinde yükselen bloklarda toplam 70 adet daire yer almaktadır. Bunun yanı sıra 4 adet ticari ünite mevcuttur. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 135 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortu ve kapalı spor salonu bulunmaktadır. Bununla birlikte çocuk oyun parkı, yürüyüş parkurları ve kamelyalar bulunmaktadır. Asansör, su deposu ve hidrofor gibi birçok özelliğe sahiptir. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her dairede 2 adet banyo bulunmakla birlikte ferah balkonlar yer almaktadır.

Uysal Nüans Cadde nerede?

Konut projesi Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi Hürriyet Mahallesi’nde bulunmaktadır. Emlak bölgesinde, olimpik yüzme havuzunun hemen yanı başında yer almaktadır. Yakın çevresinde eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Uysal Nüans Cadde fiyatları ne kadar?

Uysal Nüans Cadde projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 135 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 3.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 150 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.600.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (282) 651 20 30 veya 0 (542) 498 48 25 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…