Kategoriler
Proje Haberleri

Uysal Towers Çorlu satışları devam ediyor

Uysal Towers Çorlu projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Uysal Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve 64 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 blok ve 64 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 ile 115 metrekare olarak değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, basketbol sahası, kamelyalar ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır.

Kapıcı hizmeti, asansör, hidrofor, jeneratör ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Uysal Towers Çorlu konumu hakkında

Proje, Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi Şeyh Sinan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar havuz, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde market, ilkokul, ortaokul, sağlık ocağı ve eczane gibi birçok alan bulunmaktadır. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Uysal Towers Çorlu fiyatları ne kadardır?

Uysal Towers Çorlu projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 110 ile 115 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.100.000 TL ile 1.300.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.600.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (282) 651 20 30 veya 0 (536) 421 30 83 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…