Kategoriler
Proje Haberleri

Uzun Premium Tekirdağ satışları devam ediyor

Uzun Premium Tekirdağ projesi Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Atatürk Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Uzunoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Konut projesi 2+1 ve 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Satışa sunulan 2+1 tip evlerin büyüklüğü brüt 115 metrekaredir. Ayrıca 3+1 tip dairelerin büyüklüğü brüt 143 metrekare olmaktadır. Söz konusu konut projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca yaya giriş ve otopark girişi araç tanımlı OGS otomatik sistem yapılacaktır. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Asansör, kablo TV, su deposu, uydu, fiber internet ve telefon alt yapısı gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti, mutfak dolapları, paslanmaz evye ve granit veya muadili tezgah uygulanacaktır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde birinci sınıf camlı duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Mutfak, antre ve salonlarda spot ve led aydınlatma uygulanacaktır.

Uzun Premium Tekirdağ nerede yer alıyor?

Konut projesi Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Atatürk Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Uzun Premium Tekirdağ fiyatları ne kadar?

Uzun Premium Tekirdağ projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Yüzde 0.69 faiz oranı ile konut kredisi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca sadece araç takası yapılmaktadır.

Brüt 115 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 400 bin TL’den başlamaktadır.

144 metrekare brüt büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 350 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca brüt 144 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 dairelerin fiyatları ise 3 milyon 545 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0537 228 13 06 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…