Kategoriler
Proje Haberleri

Uzun Yaşam Konutları’nda ödeme planları

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, Uzun İnşaat’ın inşa ettiği Uzun Yaşam Konutları projesi, 4 blokta toplamda 96 adet daireden oluşuyor.

Konut projesinde sadece 4+1 tipte daireler mevcut durumda bulunuyor. Projedeki daireler brüt 195 metrekare, net ise 175 metrekare büyüklüğe sahip olarak alıcıya sunuldu. Sahiplerine hemen teslim edilebilen projede toplam 12 adet de iş yeri var.

Uzun Yaşam Konutları projesi ödemesi

Sadece 4+1 tipte dairelerin bulunduğu projedeki konutların fiyatları, 575 bin TL ila 650 bin TL arasında yer alıyor. Yaklaşık olarak yüzde 48’i satılan konut projesindeki dairelere banka kredisi kullanarak sahip olunabiliyor.

Uzun Yaşam Konutları projesi sosyal donatıları

Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, kameralı güvenlik, basketbol sahası, açık otopark ve yürüyüş parkuru gibi çeşitli sosyal donatılar var. Asansörlü olan konut projesinde, ebeveyn banyosu ve balkon yer alıyor. Konut projesinde akıllı ev sistemleri de var.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede?

Uzun Yaşam Konutları konut projesi, Şemikler Mah. Cinkaya Bulv. Merkezefendi/Denizli adresinde bulunuyor. Konut projesi hakkındaki tüm detaylı bilgilere 0533 595 05 50 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.