Kategoriler
Proje Haberleri

Vadi Çengelköy satışa sunuluyor

Vadi Çengelköy projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Üsküdar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Huma Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 17.905 metrekare alan üzerine kurulu site içerisindeki 8 blokta toplam 168 adet daire bulunmaktadır. Dairelerin çatı dubleksi ile beraber 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Mimar Yusuf Aydın, İstanbul gibi metropollerde insanların yaşam alanlarında en önem verdiği özelliklerden biri merkeze olan ulaşım kolaylığı olduğunu söylemiştir. Bir diğeri de içinde vakit geçirirken ferahlama sağlayacak mimari yapısı olduğunu belirtmiştir. Ayrıca Yusuf Aydın; “Çengelköy‘ün kalbinde 40 yıllık metruk yapıları yaşama değer katacak detaylarla birlikte dönüştürüyoruz.” dedi. 17.905 metrekare alan üzerine kurulu site içerisindeki 8 blokta toplam 168 adet daire bulunmaktadır. Dairelerin çatı dubleksi ile beraber 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; kadın ve erkeklere yönelik ayrı fitness salonları, çocuklar için açık ve kapalı internet salonları ve interaktif oyun alanları bulunmaktadır. Ayrıca kameriye, yürüyüş alanları, kreş, parti evi, barbekü alanları ve evcil hayvan gezdirme alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, kesintisiz elektrik güç kaynağı, sınırsız wi-fi, misafir karşılama alanları ve VİP girişler gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir.

Vadi Çengelköy konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Üsküdar İlçesi Çengelköy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine kolay ulaşım sağlanan bir konumdadır.
Vadi Çengelköy projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunulmaktadır. Konutların fiyatları ilerleyen günlerde belli olacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 216 460 11 00 veya 0 216 460 11 91 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…