Kategoriler
Proje Haberleri

Vadi City Ümraniye satışları başladı

Vadi City Ümraniye projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Ümraniye İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Gülova ve Kamalıoğlu Grup güvencesiyle hayata geçirilmektedir. 1.600 metrekarelik arsa alanı üzerinde 48 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

1.600 metrekarelik arsa alanı üzerinde 48 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 48 araçlık kapalı otopark alanı mevcuttur. 1.000 metrekarelik bahçe alanı bulunmaktadır. Ayrıca çocuk oyun parkı ve kamelyalar gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çift asansör ve çift merdiven yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. 2 adet banyo bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır.

Vadi City Ümraniye konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Ümraniye İlçesi İnkılap Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Küçüksu Caddesi arkasında yer almaktadır. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market ve park bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Vadi City Ümraniye fiyatları ne kadardır?

Vadi City Ümraniye projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.950.000 TL ile 3.500.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 344 23 44 veya 0 (532) 235 82 63 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…