Kategoriler
Proje Haberleri

Vadi Evler Gaziantep satışları başladı

Vadi Evler Gaziantep’te yer alan projelerden birisidir. Proje Seyfullah Şancı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Farklı büyüklüklerde dairelerin satışları başlamıştır. Satışta olan daireler hakkında detaylar, büyüklükleri, özellikleri ve diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Vadi Evler toplam 2 bin 992 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. Proje iki blok şeklinde yükselmektedir. Bloklarda toplam 20 adet daire vardır. Dairelerin bazıları 2 oda 1 salon bazıları ise 3 oda 1 salondur. Bütün dairelerde balkon vardır. Balkonlar geniş kullanımlı olduğundan hem yaz hem kış kullanılmaktadır. Su kesintileri için su deposu ve hidrofor bulunmaktadır. Elektrik kesintileri içinse jeneratör vardır. Binalar hem ısı, hem ses yalıtımına uygun olarak tasarlanmaktadır. Katlar arasında iniş çıkış için asansör vardır. Asansörler insan ve yük taşımak için kullanılmaktadır. Dairelerin büyüklüklerine göre bir ya da iki adet banyo vardır. İkinci banyo yatak odasına ek olarak içinde yer almaktadır. Banyolarda duş kabinleri hazır olarak bulunmaktadır.

Vadi Evler projesinde hem açık hem kapalı otopark vardır. Site içinde çocukların eğlenerek oyun oynaması için çocuk oyun parkı vardır. Site önü ve yanlarında kalan alanlarda yeşil peyzaj alanları vardır. Bu alanlarda iklime göre yeşillikler ve çiçekler yetiştirilmektedir. Dairelerin ısınmasında yerden ısıtma sistemleri kullanılmaktadır. Yazın serinlemek içinse isteğe bağlı olarak klima kullanılmaktadır.

Vadi Evler daireleri satışları

Projede farklı büyüklükte daireler bulunmaktadır. Daire fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Projede 2 oda 1 salon daireler ve 3 oda 1 salon daireler vardır. 3 oda 1 salon daireler brüt 160 metrekare, net 140 metrekare kullanım alanına sahiptir. Dairelerin şu anda satış fiyatları 1 milyon 675 binden başlamaktadır. Fiyatlar zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatlar için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Vadi Evler projesi hakkında detaylar almak için 0 (544) 603 58 71 cep numarası bulunmaktadır. Bu numaradan proje hakkında ek olarak bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…