Kategoriler
Proje Haberleri

Vadi İzmit satışları devam ediyor

Vadi İzmit projesi bulunduğu bölgenin en prestijli ve en büyük projesi olmaya aday bir yapıya sahiptir. Projenin konumu Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Bektaş İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 53 dönüm arazi üzerinde toplam 433 adet konut bulunmaktadır. Bu konutların 9 tanesi villa konseptine sahiptir. Üstelik projede farklı tipte ve büyüklükte pek çok konut seçeneği mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bektaş İnşaat güvencesi ile yükselen proje 53 dönüm arazi üzerinde konumlandırılmıştır. Projede 9 tanesi villa konsepti olmak üzere toplam 433 adet konut yer almaktadır. Konutlar 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1, 3 artı 1 dubleks ve 4 artı 1 dubleks daire seçeneklerine sahiptir. Üstelik söz konusu konutların balkonlu ve balkonsuz, teraslı ve terassız seçenekleri de mevcuttur. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü 114 ile 149 metrekare arasında değişmektedir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 138 ile 190 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 172 ile 223 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü 265 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü 243 metrekare olmaktadır. Bununla birlikte 9 adet olan villalar 3 artı 1 tipte dubleks olarak tasarlanmıştır. Söz konusu villaların büyüklüğü ise 339 metrekare olmaktadır.

Projede bir alışveriş merkezi yer almaktadır. AVM içerisinde ise; fitness merkezi, hamam, sauna, olimpik yüzme havuzu gibi seçenekler yer almaktadır. Bunların dışında site içerisinde kamelya, 2 adet tenis kortu, basketbol sahası, süs şelalesi, kafeterya, fitness, hamam, sauna, olimpik yüzme havuzu, çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Mutfak içerisinde üçlü ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca çok amaçlı dolaplar ve portmanto gibi birçok özelliğe sahiptir.

Vadi İzmit konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kocaeli’nin İzmit İlçesi Fatih Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar vadi ve körfez manzarasına sahiptir.
Vadi İzmit projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Bununla birlikte konut tipine göre fiyat değişkenlik göstermektedir.

Bu proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 444 16 37 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…