Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Vadi Manzara Evleri 2. etap satışları devam ediyor

Vadi Manzara Evleri, Ankara Mamak’ta yer almaktadır. Can Duran İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 4 etap olarak inşaasına devam edilen projede ikinci etap satışları devam etmektedir. Özenle hazırlanan dairelerin yapısı, proje hakkında merak edilenler ve ikinci etap satışları detayları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Vadi Manzara Evleri, ikinci etapta 3+1 ve 4+1 daireler bulunmaktadır. Geniş ve konforlu bir hayatın kapılarını açan projede orman manzaralı lüks daireler bulunmaktadır. Daire girişlerinde vestiyer hazır olarak bulunmaktadır. Mutfak ayrı olarak yer almaktadır ve ankastre ile fırın hazır bulunmaktadır. Daire içinde Amerikan kapı, dışında ise çelik kapı vardır. Her dairede bir adet ortak kullanım bir adet de ebeveyn kullanımı için banyo bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Ayrıca yatak odasında özel giyinme alanı da mevcuttur. 15 katlı blokta asansör sistemi vardır. Hem kış bahçesi hem de teraslı balkon bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz kombisi bulunmaktadır.

Vadi Manzara Evleri, lüks dairelerinin dışında geniş sosyal donatıları ile de dikkat çekmektedir. Kişisel bakım için sauna ve Türk hamamı hizmetleri vardır. Spor yapmak için özel fitness salonu ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca çocuk bahçesi, süs havuzu ve kaya bahçesi de projede yer almaktadır. Araç park etmek için hem kapalı hem açık otopark bulunmaktadır. Güvenlik ise kamera sistemi ile kesintisiz sağlanmaktadır.

Vadi Manzara Evleri 2. etap satışları

Proje 4 etap olarak hayata geçirilmektedir. Birinci etabında yaşam başlamıştır. İkinci ve üçüncü etapları inşaat aşamasındadır. Son olarak dördüncü etap ise 2022 yazında başlayacaktır. 2. etap satışlarında kredi ile satın alma imkanı bulunmaktadır. Buna ek olarak istenirse takas da yapılmaktadır. Daireleri satın almadan önce görüntülü arama ile gezme imkanı bulunmaktadır.

Vadi Manzara Evleri 2. etap satışlarında 3+1 ve 4+1 daireler bulunmaktadır. 3 oda 1 salon daireler 140 metrekaredir. Satış fiyatları 2 milyon 600 binden başlamaktadır. 4 oda 1 salon daireler 160 metrekaredir. Şu anda satış fiyatları 2 milyon 800 binden başlamaktadır. Daireler ve proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (537) 406 90 88 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer projelere de göz atmak için tıklayınız