Kategoriler
Proje Haberleri

Vadi Mudanya satışları devam ediyor

İnşaat çalışmaları tamamlanmış olup daire satışları tüm hızıyla devam eden Vadi Mudanya projesi avantajlı fiyatlarla sahiplerini bekliyor. Proje, Bursa’nın Mudanya İlçesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca Mudanya Yapı İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar kaliteli işçiliğe sahip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Vadi Mudanya Projesinde Hangi İmkanlar Sunuluyor?

Konut projesi, Mudanya İlçesi Ömerbey Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Mudanya konut projesinde akıllı ev sistemlerine sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında daire içlerinde vestiyer, ebeveyn banyosu, kiler, klima, teras, ankastre set görüntülü diafon ve şifreli bina giriş sistemleri, ankastre set gibi donanımlar mevcuttur.

Projenin site alanında açık yüzme havuzu, güvenlik hizmeti ve güvenlik kameraları bulunur. Bunların yanı sıra çocuk parkı, 800 metrekarelik restoran, sauna, fitness, bilardo, masa tenisi gibi sosyal donatılar da yer almaktadır. Projede 3+1 ve 4+1 dubleks daireler yer almaktadır. Ayrıca projede teras dubleks ve bahçe dubleks seçenekleri de sunulmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 195 metrekare ile 296 metrekare arasında değişmektedir.

Mudanya konut projesinde daire fiyatları

Bursa Mudanya konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları daire tipine göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

220 metrekare 3+1 daireler 2 milyon 950 bin TL,

252 metrekare 3+1 daireler 3 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bursa projesi nerede konumlandırılmıştır?

Konut projesi Mudanya merkezde, Ömerbey Mahallesi üzerinde  yer almaktadır. Ayrıca Budo deniz otobüsüne, kent merkezine, avm,  denize, plaja, pazara, ormana, sağlık ocağına, okullara, ptt, emniyet müdürlüğüne, çarşıya 3dk yürüme mesafesindedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 234 49 06 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…