Kategoriler
Proje Haberleri

Vadiland Konakları 0.99 faiz ile satışları devam ediyor

Vadiland Konakları Tekirdağ Çerkezköy’de bulunmaktadır. Atay İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daire satışları devam etmektedir. 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisine uygun dairelerin özellikleri, proje hakkında genel detaylar ve dairelerin satış fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Vadiland Konakları 4.000 metrekare arsa üzerinde konumlandırılmıştır. A ve B olmak üzere iki adet bloktan meydana gelmektedir. A blokta 16, B blokta 14 olmak üzere toplam 30 adet daire vardır. Bu daireler ultra lüks 3 oda 1 salon dairelerdir. Her dairenin 2 adet balkonu bulunmaktadır. Bu balkonlardan bir tanesi 13 metrekare büyüklüğündedir. Her iki balkonda da hem yaz aylarında hem kış aylarında oturmak, manzara izlemek mümkündür. Dairelerin iç tasarımında kullanılan malzemeler birinci sınıf kalitede lakeden yapılmıştır. Ev mobilyası olarak her dairelerde çamaşır makinesi dolabı, bulaşık makinesi dolabı, mutfak dolabı, banyo dolabı ve fortmanto vardır. İç kapılar da özel tasarımlı ve kullanışlıdır. Dış kapı olarak ise çelik kapı mevcuttur. Dairelerde ortak kullanım dışında ebeveyn odasında da ek olarak banyo bulunmaktadır. Tüm banyolarda dolaplar ve duş kabini hazır olarak yer almaktadır.

Vadiland Konakları evlerinde kışın ısınmak için doğalgaz kullanılmaktadır. Dairelerde kombi hazır olarak yer almaktadır. Site içerisinde güvenlik 7/24 kameralı güvenlik sistemi ile sağlanmaktadır. Araç parkı için kapalı otopark bulunmaktadır. Binalarda hem ısı hem ses yalıtımı vardır. Katlar arasında iniş çıkış için asansör mevcuttur.

Vadiland Konakları sosyal donatıları

Projede hem yetişkinler hem çocuklar için özel alanlar vardır. Çocuklar için oyuncaklı oyun parkı bulunmaktadır. Yetişkinler için ise açık yüzme havuzu ve geniş spor alanı mevcuttur. Bu alanlarda yetişkinlerle birlikte çocuklar da eğlenceli vakit geçirebilir.

Vadiland Konakları hastane, eczane, alışveriş merkezi, okul, cami, semt pazarı ve marketlere yakındır. Uzak yerlere ulaşım için dolmuş, otobüs, minibüs kullanılmaktadır. Ayrıca özel araç ile yolculuk için de anayol, cadde ve E-5 hemen yakındadır.

Banka kredisine uygun olan 3+1 ultra lüks dairelerin fiyatları şu anda 2 milyon 750 binden başlamaktadır. Daireler uygun koşullarda takas ile de satılmaktadır. Ayrıca yanlarına gitmeden görüntülü arama ile daireleri gezme imkanı da sunulmaktadır. Daha detaylı bilgi almak için 0 (536) 769 29 65 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız