Kategoriler
Proje Haberleri

Vakıf GYO Tablo Adalar satışa sunuldu

Vakıf GYO’dan gelen bildirime göre, Vakıf GYO’nun İstanbul’un Maltepe İlçesinde hayata geçireceği yeni projesi Vakıf GYO Tablo Adalar satışa sunuldu. Tablo Adalar konut projesi, bahçe katından itibaren Marmara Denizi ve Adalar manzarasıyla dikkat çekiyor. Proje ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi, toplam 15 bin 264 metrekare arsa alanına ve 67 bin 861 metrekare yapı alanına sahiptir. Projenin mimari dizayn ve uygulamaları Tabanlıoğlu Mimarlık imzası taşıyor. Ayrıca ana yükleniciliğini de Rönesans Rec Uluslararası İnşaat üstlenmektedir.

Vakıf GYO Tablo Adalar projesinde 1+1’den 5+2’ye kadar değişen konut tiplerine yer verilmiştir. Bunların yanı sıra geniş balkon, büyük peyzaj alanı ve zengin sosyal olnaklarıyla E-5 ve Kadıköy-Tavşantepe Metro Hattı’nın yanı başında yükseliyor.

Tablo Adalar, Prens Adaları’nı göre sosyal alanları ile zenginleştirilmiştir. Proje kapsamında açık ve kapalı yüzme havuzu, kat bahçeleri, teraslar, basketbol sahası bulunmaktadır. Ayrıca tenis kortu, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılara da yer verilmiştir. Aynı zamanda konutlar, adalar ve orman manzarasına sahip ferah dairelerden meydana gelmektedir.

Vakıf GYO Genel Müdürü Onur İncehasan Projeyle İlgili Neler Söyledi?

Onur İncehasan, Vakıf GYO’nun geçtiğimiz günlerde, Kalder tarafından Ulusal Kalite Kongresinde Mükemmelikte Yetkinlik ödülü aldı. Ayrıca “Vakıfbank Genel Müdürümüz Sayın Abdi Serdar Üstünsalih’in de söylediği gibi Vakıfbak ailesi olarak dünyamıza, geleceğimize ve toplama karşı yükümlülük sahibi olduğumuzu daha yüksek sesle düşünmeye başlıyoruz.”

İncehasan, Vakıf GYO’nun kurumsal yapısıyla sürdürülebilir büyüme politikasını gerçekleştirme yolunda sağlam adımlarla gittiğini söyledi. Ayrıca şunları da ekledi;

“2022 senesini firmamız bakımından bir yükselme senesi olarak hedefliyoruz. Sermaye yapımız dolayısıyla potansiyel yatırımcılarımız adına yatırım yapamaya ideal emniyetli bir yeriz. Bu sene Ekin ayında Ankara’da başladığımız Cubes Ankara projesinden sonra, şimdi de İstanbul’daki yeni projemiz Vakıf GYO Tablo Adalar projesini satışa sunuyoruz. Yeni proje yaparken üç şeye önem veriyoruz. İlki bölgeye değer katmak, ikincisi şehrin ve müşterilerimizin gereksinimlerine yanıt vermek. Üçüncüsü de hem ekonomik hem de çevresel sürdürebilirliğe katkıda bulunmaktır. Bu maksatta projemizin İstanbul’a ekonomik ve yaşamsal olarak değer katan bir proje olacağını şimdiden görüyoruz.”

Onur İncehasan, projeyle alakalı bilgileri de paylaştı. “2023 yılının Aralık ayında teslimi yapacağımız konut projesi, Anadolu Yakası’nın merkezinde, Maltepe, Zümrütevler’de yer alıyor. Proje yalnızca manzarasıyla değil, ulaşım kolaylığı ve değeri bakımından da büyük ilgi duyuyor.” İfadelerini kullandı.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…