Kategoriler
Ekonomi

Vakko’dan İstanbul Havalimanı’na yatırım

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde açılan Vakko Boutique, dünyanın her yerinden yolculara ulaşmayı hedefliyor.

Modanın öncü markalarından Vakko, yeni butik mağazasını, her gün milyonlarca yolcuyu ağırlayacak olan İstanbul Havalimanı’nda açıyor. Markanın 188. mağazası olan Vakko Boutique’te markanın seçkin ürün grupları yer alıyor.

Toplam 226 metrekare büyüklükte

İstanbul Havalimanı’nda konumlanan Vakko Boutique, toplam 226 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor. Dış hatlarda premium marka konumlandırması yapılan alanda bulunan Vakko Boutique, İstanbul Havalimanı ziyaretçilerinin pasaport kontrol noktasından geçince karşılarına çıkacak. Vakko Boutique, mimari yapısıyla da dikkatleri üzerine çekecek.

Sezonun en iddialı ürünleri Vakko’da

Mağazada bulunan Vakko tarzını yansıtan her tasarımda, sezonun en iddialı moda yorumları kullanıcının beğenisine sunuluyor. Vakko Boutique mağazasında giyim grubunun yanı sıra; monogram tasarımlı çanta ve cüzdanlar; kozmetikte parfüm, kolonya, oje çeşitleri; dekorasyonda ev tekstili ve aksesuarları da yer alıyor. Vakko Chocolate da özel reyonuyla havalimanı ziyaretçilerine damak çatlatan seçenekler sunuyor. Vakko Moda Merkezi’nde Vakko Gıda Üretim Laboratuvarı’nda oldukça yüksek kalite standardında ve Meilleur Ouvrier de France (MOF) ödüllü şeflerin danışmanlığında üretilen artizan lezzetler de tüm çeşitleriyle mağazada yolcuların beğenisine sunuluyor.

Nitelikli çalışanlar, kaliteli hizmet

Tüm dünyadan yolcuların ziyaret edeceği İstanbul Havalimanı’ndaki Vakko Boutique, prezentabl çalışanlarıyla da dikkat çekiyor. Toplam 20 çalışanı bulunan mağaza, personelini ileri derecede İngilizce bilen kişilerden oluşturdu. Çalışanlar İngilizcenin yanında Fransızca, Almanca, İtalyanca, Rusça, Yunanca, Japonca, Arnavutça gibi dillere de hakim durumdalar.

Vakko’nun İstanbul Havalimanı’nın yanı sıra Dalaman Havalimanı’nda 53 metrekare satış alanında Vakko Boutique konsepti ve 6 çalışanı ile sezonluk olarak dış hatlar ziyaretçilerine hizmet veren başka bir mağazası daha mevcut.